Statistiky streamů květen - kdo je nejsledovanějším doma a…

Sledujete rádi Hearthstone streamy? Pak vás jistě budou zajímat následující statistiky, které sesbíral, zpracoval a zveřejnil Brett "lincarnate" Farrow na webu goldper10.com. My jsme jeho výstup ještě obohatili o „výkony“ českých streamerů, jenž by mohli zajímat naše čtenáře.

 

Uplynulý rok

Na prvním grafu můžete vidět čísla za celý uplynulý rok. Celková sledovanost v květnu se zvýšila o 6.5 %, což překonalo rekord z dubna s 33.9 miliony sledovaných hodin.


Není žádným překvapením, že nejsledovanějším dnem je vydání Goblins vs Gnomes. Naopak poněkud zarážejícím může být druhé a jedenácté místo, které zařídil Play It Cool turnaj, během něhož se Savjz, Reynad, Forsen a Kungen snažili dosáhnout co nejvyššího ranku během 24 hodin.


Individuální statistiky streamerů

 

Maximální počet diváků

Světové statistiky:

V českých statistikách stojí za zmínku velmi vyrovnané počty hned tří streamerů: Al3sh3k, UnknowGamer23 a Hearthmara mají mezi sebou rozdíl 8 diváků. Náhoda? Nemyslíme si …

Zdroj: ZDE


Průměrný počet diváků

Světové statistiky:

Graf průměrného počtu diváků celkem věrně kopíruje ten maximální, jen stojí za zmínku výskyt streamu Standy Cifky a dvojice OndenOndwaK.

Zdroj: ZDE


Nejaktivnější streameři (nejvyšší počet odstreamovaných hodin)

Světové statistiky:

Na tomto grafu vidíme první zásadní rozdíly. Z žebříčku se vytrácí dvojice Herdyn a Wedry, kteří nestreamují primárně Hearthstone. Naopak žebříčku dominuje CzechCloud, kterému patří pozice top HS streamera u nás. Za pozornost stojí vysoký počet hodin v podání pRayscreama a neznámého Noeata (admin Hearthstone Facebook skupiny).

 

Zdroj: ZDE


Nejsledovanější streameři (nejvyšší počet sledovaných hodin)

Světové statistiky:

Tento graf se dá považovat za nejvíce reprezentativní pro sestavování žebříčku. Reflektuje jak počet odstreamovaných hodin, tak ale i sledovanost. Čísla představují celkový počet hodin, které diváci strávili u jednotlivých streamů. Logicky tento žebříček opět ovládá CzechCloud, který se umisťoval vysoko jak v maximální a průměrný sledovanosti, tak ale i v odstreamovaných hodin.

Zdroj: ZDE

 



Naposledy upravil/a Jirasul 24.06.2015 v 14:49:06.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

login 30.06.2015 08:26

V sekci Nejaktivnější streameři je mezi světovými streamery Byakuiya, což by měl být Čech (viz http://www.twitch.tv/byakuiya), ale mezi českými není. A nezdá se mi, že by se tam nevešel.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet