Podmínky spolupráce s organizací Blizzfan a přidruženými…

Blizzfan.cz nabízí možnost spolupráce a propagace skrze přidružené internetové stránky www.hearthstone.cz, www.wowfan.cz, www.heroesfan.cz, www.overwatch.cz a www.lineage.cz  s následujícím pokrytím skrze internetové stránky, stránky na sociální síti Facebook a svého fóra.
 
Spolupráci s možností propagace lze poskytnou zájemcům formou bannerové reklamy, tak i formou PR článků, popř. dalšími formami dle domluvy.
V případě zájmu nás prosím kontaktuje na emailu: kozuch@blizzfan.cz

Spolupráce s autory live streamů (tzv. „streamery“)

Autor či majitel živých přenosů, tzv. streamů, vysílaných skrze server twitch.tv, popř. jiný s možností online přenosu a následném přehrávání videí, má možnost požádat o spolupráci s weby organizace Blizzfan na základě zaměření svých videí (videa ze hry World of WarCraft na serveru www.wowfan.cz, resp. přidružené Facebookové stránce apod.).
 
Zájemce o spolupráci má povinnost zaslat vedení organizace dva ukázkové záznamy streamů, které svou obsahovou i zvukovou kvalitou odpovídají běžným standardům. Videa obsahující obrazovou stopu musí splňovat podmínky serveru twitch.tv nebo youtube.cz, společnosti Blizzard Entertainment a nesmí porušovat autorská práva či zákony České a Slovenské republiky. Videa obsahující zvukovou stopu nesmí obsahovat vulgární či nevhodné výrazy, projev řečníka musí být plynulý a na úrovni. Ve všech případech musí být videa přístupná věkové kategorii 13+.
 
Vedení organizace Blizzfan po obdržení ukázkových záznamů zhodnotí jejich kvalitu a následně vyrozumí žadatele o spolupráci o svém rozhodnutí. Výsledné rozhodnutí je neměnné a vedení organizace není povinováno sdělovat důvody, které vedly k uzavření či odmítnutí spolupráce.
 
Při uzavření spolupráce je autor či majitel streamů povinen umístit na layout svého streamu logo stránky na které bude propagován (logo dodá vedení Blizzfan.cz). Propagace streamů probíhá dle domluvy, výhradně skrze Facebookové stránky podle zaměření videa či prostřednictvím umístění odkazu na příslušné internetové stránky do sekce Streameři, není to však pravidlem.

Spolupráce s organizátory akcí a turnajů

Organizátor offline/online akce či turnaje má možnost požádat o spolupráci s weby organizace Blizzfan na základě zaměření svých akcí (např. turnaj ve World of WarCraft na serveru www.wowfan.cz apod.).
 
Zájemce o spolupráci má povinnost zaslat vedení organizace informace o dané akci, zejména termín konání, místo konání, předpokládanou účast, program, popř. další materiály na vyžádání.
 
Vedení organizace Blizzfan po obdržení žádosti včetně přiložených materiálů zhodnotí každou nabídku individuálně a vyrozumí žadatele o spolupráci o svém rozhodnutí. Výsledné rozhodnutí je neměnné a vedení organizace není povinováno sdělovat důvody, které vedly k uzavření či odmítnutí spolupráce.
 
Uzavřená spolupráce může být dvojího druhu, formou propagace pouze na sociální síti Facebook, či formou článku přímo na internetových stránkách podle zaměření akce + na Facebooku. Při uzavření spolupráce a propagace skrze sociální síť Facebook je organizátor akce povinen umístit na internetové či Facebookové stránky pořádané akce logo organizace Blizzfan.cz. Při uzavření spolupráce a propagace skrze internetové stránky je organizátor akce povinen umístit na internetové či Facebookové stránky pořádané akce logo organizace Blizzfan.cz a logo dané internetové stránky, která propagaci zajistí. Příslušná loga budou dodána vedením organizace Blizzfan.
 
Vedení organizace může dále požadovat umístění příslušných log na hmotných propagačních materiálech (rozuměj informační letáčky, plachty apod.). Tyto podmínky se mohou v individuálních případech lišit. Podrobnější informace sdělí vedení organizace příslušným organizátorům při uzavírání spolupráce.
Tento článek je placenou reklamou

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet