Hearthstone DeckGuide - Guldangerous Warlock (KFT)

  Hearthstone    Death Knight Gudan    Knights of the Frozen Throne   

Guldan se vrátil mezi hratelné hrdiny a to právě kvůli své nové hero kartě, která reinkarnovala Control Warlocka. Váš herní plán se točí okolo neustálé kontroly boardu, za využití všech nejrůznějších AoE clearů, které má Warlock k dispozici (a že mu jich s novou expanzí několik přibylo). V průběhu partie vám nesejde na tradeování vašich minionů ani užitečných démonů. DK Guldan je díky své Battlecry schopnosti totiž povolá zpět na hrací plochu v plné síle. Vaši hero power také zamění za solidní vampirické vysávání, které udělí 3 body poškození jakémukoliv charakteru, přičemž tento kousanec vyléčí vašemu hrdinovi právě 3 "hápéčka". V lategame tedy DK Guldan rozhodně válí.

 

Karty:

 

Defile:

Nový AoE spell, který vás odmění za bravurní plánování vašich budoucích tahů - nahlodání soupeřových minionů přesně tak, aby se Defile postaral o celkové vyčištění boardu je skvělý pocit.
 

Despicable Dreadlord:

Nový 4/5 démon, který na konci vašeho stolu udělí 1 bod poškození všem nepřátelským minionům.
 
 
 

 

Medivh:

Legendárka, kterou budete chtít hrát hlavně kvůli nasazené zbrani, jež získá extra value z vašich silných, ale drahých spellů.
 

Bloodreaver Gul'dan:

Core karta balíku, okolo které se bude točit veškerá vaše lategame. Warločí DK patří mezi ty nejsilnější ve hře.
 
 
 

Strategie:

Strategie většiny vašich her za Control Warlocka bude kopírovat jeden jednoduchý vzorec. Přežít early game za využití levných ale účinných karet jako jsou Doomsayeři, Voidwalkeři, či Mistress of Mixtures. K nalízání všech potřebných nástrojů vám bude sloužit warločí hero power a pár Mortal Coil. Midgame budete situovat opět okolo kontroly boardu skrze Defile či Despicable Dreadlord. Využití najde i váš nejsilnější démon Abyssal Enforcer. Lategame pak bude ve znamené likvidace veškerých zbývajících překážek za využití Medivhova Atieshe a jeho aktivování skrze mocné spelly jako je Siphon Soul či Twisting Nether. A jako poslední třešnička na dortu - a kolikrát ta pravá win condition poslouží právě DK Guldan, který oživí všechny vaše padlé démony a k dispozici vám poskytne i skvělou upíří hero power.
 

Závěrem:

Warlock je zpět - tedy alespoň jeho kontrolní verze, která se opírá o nového DK Guldana. Pakliže jste tuhle hero kartu získali, rozhodně ji využijte. Zábava je s ní náramná.
 

 

AAECAf0GBqICobcC08UCoM4Cws4Cl9MCDDCKAdsGkgfECMwI3bwC5MICysMC3sQC58sC980CAA==

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jax 18.09.2017 14:23

Ahoj.Samozřejmě, že ho používám a rád. :-)))

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet