Hearthstone DeckGuide - BloomDoom Warlock (Un'goro)

  DeckGuide    Warlock    BloomDoom   

Warlock patříval ve své době k nejsilnějším Control (ale i Aggro) meta balíkům. S příchodem roku Mamuta ale přišel o důležité karty, díky kterým patřil mezi nejsilnější classy ve hře. Journey to Un'goro nebylo pro tuto classu velkou vzpruhou a my proto na ladderu Warlocky prostě nepotkáváme. Jak nás ale převědčil český TOP hráč a HGG reprezentant StanCifka - Warlock se dá pořád uplácat do hratelné podoby. Budete jen potřebovat nezanedbatelné množství dustu, hodně specifických karet a vážně velký skill. BloomDoom Warlock totiž nepatří mezi jednoduché balíky k hraní.

 

 

Karty:

 

Bloodbloom:

Klíčová Epic karta, která vám za dvě many umožní hrát jakýkoliv z vašich spellů - místo jeho manacostu však budete platit životem.
 

Violet Illusionist:

Karazhanský minion jehož účelem je chránit vaše "hápéčka" v momentech kdy budete čarovat Bloodbloom, tapovat či mlátit nějakou z nasazených zbraní.
 
 
 

 

Elise:

První z value legendárek, jejímž účelem je zamíchat vám extra balík do decku.
 

Medivh:

Medivha hrajete samozřejmě kvůli jeho Atieshi, který čerpá sílu z vašich velmi drahých spellů
 
 
 
 

 

Lord Jaraxxus:

Do late game ideální démon, který vám propůjčí extra životy, silnou zbraň a nepřekonatelnou Hero Power.
 

DOOM!:

Opora tohoto decku, kdy za 10 many (nebo 10 životů po kombinaci s Bloodbloomem) zlikvidujete celý board a za každého usmrceného miniona líznete kartu.
 
 

Strategie:

BloomDoom Warlock je Control deckem, který potřebuje do specifických match-upů konkrétní mulligan tak, abyste se dostali k důležitým kartám, které vám pomohou v přežití early game se solidní porcí "hápéček" za následného převzetí iniciativy na boardu. Mějte na paměti, že tenhle warločí balík patří mezi možná nejvíc value balíky v metě. Hovoří o tom zastoupení Elise s jejím extra Un'goro balíkem, Medivh se svým Atieshem, který se nádherně kombí s drahými warločími spelly, a Jaraxxus s jeho zbraní a úžasnou Hero Power. Ale co se tady budeme rozepisovat s podrobnou strategií okolo hraní tohoto balíku, když ji pro vás připravil sám mistr StanCifka.
 

 

Závěrem:

StanCifka patří mezi nejlepší hráče na světě a jeho výtvor - BloomDoom Warlock - o tom vypovídá. Jedná se o velmi zajímavý a silný balík, který ale potřebuje vysoký skill, trpělivost a hodně odehraných hodin. Pakliže máte absťák po Warlockaovi a jeho kontrolních decích, dejte tomuto balíku čas, který si jednoznačně zaslouží.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet