Yogg-Saron z Old Gods konečně odhalen!

Čtvrtý Starý Bůh je zde! Yogg-Saron byl konečně odhalen a sním také další kouzlo Spreading Madness, které způsobuje obrovské poškození za málo many. Samozřejmě to má své nevýhody, ale ve světě RNG může lecos změnit. Níže naleznete také zlatou verzi Yogg-Saron s animací! Co na karty říkáte, líbí se vám?  

   

Na všechny dosud odhalené karty se můžete podívat zde!



Naposledy upravil/a Jerryky 07.04.2016 v 19:55:35.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

login 08.04.2016 15:38

Cvrcek
Ne že bych této kartě úplně rozuměl ... Znamená to že se vybere random spell což může být i Shadowform (která se dá náhodnému hrdinovi?) a v případě Twisting nether když to zabije Yogg-Sarona vycasti ze i zbyle spelly?
Ano spell se vybere náhodně. Přičemž bylo potvrzeno, že se řídí textem na kartě. Tedy např. Execute se nikdy nepoužije na vlastní miniony, nebo naopak Power Overwhelming se nepoužije na soupeřovy miniony, apod. U spellů typu Discover nebo Choose one se vybírá náhodně. Co se týče synergie s kartami Flamewaker, Mana Addict, Archmage Antonidas, tak na ty to nemá vliv, protože spelly vyvolává Yogg-Saron. Ovšem Overload se počítá a Discard karet se provede taky (např. u Soulfire). A jak už psal DRAGONslayer, spelly se vždy provedou všechny až do konce pokud ovšem v průběhu nedojde ke smrti jednoho z hrdinů.

DRAGONslayer 08.04.2016 10:10

ad Cvrcek, je to battlecry, tedy efekt je spuštěn příchodem miniona a je nastaven podmínkami jeho textu, jestli jej něco zabije, tak to nemá vliv na původní podmínku - bylo zahráno 5 spellů, bude zahráno 5 náhodných, i když hned první legendárku odpraví, aspoń můj názor.

Cvrcek 08.04.2016 09:58

Ne že bych této kartě úplně rozuměl ... Znamená to že se vybere random spell což může být i Shadowform (která se dá náhodnému hrdinovi?) a v případě Twisting nether když to zabije Yogg-Sarona vycasti ze i zbyle spelly?

DRAGONslayer 08.04.2016 08:26

To je teda zase haluz . Pozitivní je, že to spolupracuje s Tondou, flamewakrem a wyrmem, tedy opět do té doby, něž je nějaké to kouzlo nesesmahne.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet