Slyšte šepot Starých bohů

Pradávné zlo se probouzí ze svého spánku! Mějte se na pozoru před chaosem, jenž jejich chapadla přinesou do říše smrtelníků ve třetí Hearthstone expanzi: Šepot Starých bohů (Whispers of the Old Gods)!
 
 

Šepot ve stínech

Legenda praví, že hlasu Starých bohů nikdo ze smrtelníků neodolá. Říká se, že po nespočetná tisíciletí spali Staří bohové věčným spánkem hluboko pod povrchem Azerothu. Možná jsou hlučné krčmy plné smíchu, výkřiků vítězství a řinčení korbelů pouze velkými budíky, které nelze vypnout, což by znamenalo, že si za celou tuhle aféru s probouzením Starých bohů můžeme sami!
Ať už je důvod pro přerušení spánku těchto bezejmenných*  terorů jakýkoliv, jejich probuzení doprovází zákeřná korupce sápající se na povrch z pekelných hlubin! Ale není důvod k panice (snad!). Lidstvo je v bezpečí (pro teď!). Nepřišli kvůli nadvládě nad vším živým v Azerothu (pravděpodobně!).
Nyní, když jsou vzhůru (a měli čas si protáhnout své různorodé končetiny, protřít si svých mnoho očí a dát si snídani), rozhodli se Staří bohové vložit svoji obří sílu do rukou smrtelníků… v podobě mnoha až nechutně silných Hearthstone karet!

Zkáza, která se vkradla do decků

Šepoty Starých bohů slibují nezměrnou moc, a když všemocná stvoření z podsvětí něco slíbí, tak to také splní! Z toho důvodu bude 134 zhoubných nových karet k dispozici pro přidání do vaší kolekce. 
 
Ale pozor! Tohle nejsou jen tak ledajaké karty! Byly stvořeny z temného vlivu Starých bohů jen proto, aby daly vaším deckům nové a bizarní podoby. Můžete dokonce poznat vaše staré přátele, kteří se podvolili příslibům pradávné bezměrné moci**!
 

Staří bohové

Spolu s expanzí přibudou čtyři legendární karty Starých bohů, kteří jsou opravdu horliví propůjčit svoji nestabilní moc vaší kolekci. C’Thun, Yogg-Saron, Y’Shaarj a N’Zoth stojí (Sedí? Plavou? Svíjí se?) připraveni vypustit nepopsatelnou zkázu na vaše nepřátele. 
 
C’Thun je obzvlášť nedočkavý vám propůjčit svoji moc, a proto čeká spolu se dvěma Beckoner of Evil, aby dali vaší kolekci novou úroveň úžasnosti. Stačí otevřít váš první balíček z rozšíření Starých bohů a tito pochybní spojenci vás již budou očekávat uvnitř. 

Volání C‘thuna

Samozřejmě, žádné pravěké zlo není kompletní bez vlastních, oddaných a schopných kultistů. C’Thunovi následovníci fanaticky připravují svět na příchod C’Thuna, a proto když je jakýkoliv kultista zahrán, dostane C’Thun ještě více síly, ať už je ve vašem decku, ruce nebo na bojišti.
 

Předprodej

Počátkem 14. března si budete moci předobjednat 50 balíčků Šepotu Starých bohů za $49.99 až do oficiálního vydání expanze. Vaše odhodlání bude odměněno hrůzným card backem jako předobjednávkový bonus!

Vydání za rohem

Šepot starých bohů dolehne ke všem uším smrtelníků (a Windowsu®, Macu®, iOSu® a Androidu®) již v pozdním dubnu až brzkém květnu. Spolu s vydáním již bude možné zakoupit herní balíčky v obchodě za herní zlato nebo skutečné peníze jako všechna předchozí rozšíření.  
 
Šepot starých bohů se vkrade v den vydání i do arény, i když jste možná ještě neměl odvahu si žádný balíček pořídit. 
 

Stránka z hlubin

Vydejte se na cestu na oficiální stránku expanze, abyste pronikli ještě hlouběji do této temné a zvrácené záhady! Vracejte se pravidelně pro nová tajemství Starých bohů, včetně nových karet! 
 
Nezapomeňte navštívit www.oldgods.com 21.března, abyste se stali součástí snahy o odhalení více informací o Starých bozích.
 
Také najdete galerii odhalených karet na oficiální facebookové stránce Hearthstone. A nebojte se napsat na Twitter #OldGods, Staří bohové to milují.
 
Otevře své zapovězené knihy a oblečte si své nejlepší hábity, neboť Staří bohové přicházejí! Y'knath k'th'rygg k'yi mrr'ungha gr'mula!
 
*Samozřejmě, že jména mají. Seznamte se - C’Thun, N’Zoth, Yogg-Saron a Y’Shaarj. Potřeste si chapadly. Tak! Nyní jsme všichni přátelé.
 
** Pradávná bezměrná moc™ může způsobit vedlejší účinky včetně: růstu nadbytečných končetin, očí a chapadel; průjem, který není z tohoto světa; častý chtíč po mořských plodech; přitažlivost k podivným ruinám; náhlé opovržení k ,,bídným smrtelníkům“ ; objevení příšerné ničivé síly a lehkou nevolnost. Používejte podle návodu. 


Naposledy upravil/a Tetrisek 13.03.2016 v 11:46:23.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Dav6 12.03.2016 13:28

Lumik
Každý dostane 3 packy zdarma a při otevření prvního packu každý dostane navíc ještě C´Thuna.
No mělo by to být tak že dostaneš a pak 3 packy. C´Thun by měl být mimo ně.

Metiu 12.03.2016 11:54

tipujem že budú 4 bohovia, a mi si jedného vyberieme a potom dáme k nemu miniony (iné budu bufovat cthuna a ine yogsarona). ALe zaujímalo by ma ako budú vyzerať - lebo nzoth je ešte nevidený a ysharj podobne. A tiež keď ste corupted od Cthuna máte iný vzhľad ako corupted od ysharaja. Dúfam že to tématicky prispôsobia

Lumik 12.03.2016 09:58

Ceris
takze tohle bude prvni expanze, kde bude prvni pack (at uz si ho koupite kdykoliv) vicemene predkonstruovany?
Každý dostane 3 packy zdarma a při otevření prvního packu každý dostane navíc ještě C´Thuna.

Ceris 12.03.2016 07:39

takze tohle bude prvni expanze, kde bude prvni pack (at uz si ho koupite kdykoliv) vicemene predkonstruovany?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet