Komunitní okénko #4

http://hsfan.tiscali.cz//pic/loga/komunitniokenko
Kdo by to byl čekal, Komunitní okénko je tu zas, už se svým čtvrtým dílem. I tentokrát je pro vás připravena dávka komunitních prací, které si doufám zaslouží aspoň trochu vaší pozornosti.

Monk

Je mi záhadou, proč Hearthstone dosud neobsahuje povolání, které se hodí do hospodských karetních bitev ze všech nejvíc. Dobře, zas až taková záhada to není, ale to nic nemění na tom, že "pivaře" musím prozatím oželet a vystačit si s konceptem, za kterým stojí BChopper. A že jde o koncept propracovaný. Autor postavil nejmladší povolání z World of Warcraft okolo schopnosti Chi, která propůjčuje kartám nepředvídatelnost, kterou se pyšní hlavně rogue. Stejně tak Hero Power stojí za zmínku. Za klasické 2 many donutí soupeře přemýšlet, který ze 4 unikátních Secretů mu může zatopit. Pokud vás zajímá tento výborný koncept celý, všechny informace na vás čekají zde.

Protoss

En Taro Adun. Věta, která by s přehledem vyhrávala anketu o nejvíce nenáviděný pozdrav v případě, že by se v Hearthstone objevily protosské karty, která má na svědomí HeroCommentGuy. Ale pokud odhlédneme od toho, že si autor s balancováním karet rozumí asi jako já s Mongoly, musí se uznat, že dokázal vystihnout podstatu protosských jednotek a schopností i v karetní podobě. Jako obvykle jsem pro vás připravil ochutnávku, zbytek pak naleznete zde.

Klasické karty

Můžete považovat za nejlepší karetní hru Hearthstone, Magic nebo třeba Pokémon TCG, ale to nic nemění na věci, že pro některé bude tou vyvolenou a oslavovanou hrou klasické Prší. Právě na Prší nebo podobnou hru, která využívá dvouhlavé karty, si zavzpomínal Steven "ste7enl" Lefcourt. A z jeho vzpomínání vzešel návrh čtyř hrdinů jako tváří klasických dvouhlavých karet.
Originál najdete zde.

Mozaika

A ještě jeden artwork na konec. Ten má na svědomí Jian "breathing2004" Guo a je docela dobře možné, že už jste se s jeho tvorbou setkali. Je totiž častým přispěvatelem do Fan Art sekce na stránkách World of Warcraft, kde už se na slunci vyhřívá pěkná řádka jeho děl. A nyní svou kreativitou poctil i Hearthstone.
Originál najdete zde. Navigace:
[První díl] --- [Druhý díl] [Třetí díl] --- [Čtvrtý díl] --- [Pátý díl]


Naposledy upravil/a Glea'ar 28.04.2014 v 12:53:44.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Lunchbox 31.03.2014 12:05

Text na kartě je napsaný tak, že jinak by to aktivovat nešlo, i kdyby se secrety vrátily do dřívějšího stavu. Jinak mi to ale přijde jako poměrně šikovný secret, může to pomoci při tradování a v případě, že by minion i přežil, tak má +1 do dalších kol.

Einee 30.03.2014 20:33

Xuen, The White Tiger by bylo momentálně smolné secret, když se mohou aktivovat jen v oponentově kole

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet