Hearthstone DeckGuide - Secret Paladin (MSoG)

  MrDyDuska    Hearthstone    Secret   

Secret Paladin patřil mezi nejúspěšnější balíky první poloviny minulého roku. Sluší se říci, že byl mnohými zavrhován pro jeho sílu a relativně přímé hraní, který nevyžadovalo tunu přemýšlení. Tomu je však se Secret Paladinem v roce 2017 konec. Z midrange decku se stal nefalšovaný control balík, který se točí okolo kontrolování hrací plochy, vyhazování velkých potvor a jejich efektivního zužitkování. S velkými a šílenými playi vám pomohou právě tři různé Secrety, které vám při správném zahrání přinesou několikanásobně větší value vašich Deathrattle minionů. Připočítejte k tomu legendárnímu N'Zotha a máte bombastický balík, který vás jen tak neomrzí.

 

Karty:

 

Getaway Kodo:

Secret, který vám na ruku vrátí miniona, kterého váš soupeř v prvé řadě zničí. Ideální pro kombinaci s vašimi late game dropy.

Mistress of Mixture:

Do Control decků nepostradatelný minion, který vám pomůže tradeovat a zároveň vás udrží při životě.

 

 

 

 

 

 

Mysterious Challenger:

6-drop, který budete chtít hrát co nejdříve pro zmenšení vašeho decku, položení silného těla a vytažení tolik potřebných Secretů.

N'Zoth:

Finišer, díky kterému váš stůl zaplaví armáda Deathrattle minionů. Vytáhněte ze soupeře jeho AoE cleary co nejdříve, aby vaši armádu nic nezastavilo.

 

 

 

Strategie:

Dlouhodobá strategie balíku se samozřejmě točí okolo vašich Deathrattle karet, které několikrát zužitkujete a následně povoláte zpět díky vašemu N'Zothovi. Do té doby však budete muset minimálně několikrát resetovat celý board, včemž vám pomohou vaše AoE spelly a minioni jako je Doomsayer nebo Wild Pyromancer. Do úvodní ruky budete chtít vždy dostat 1-drop nebo 2-drop. Všech Secretů se však zbavujte, v ideálním případě chcete na stůl v tahu 6 vynést Mysterious Challengera, který vytáhne Secrety z balíku přímo na obličej vašeho hrdiny. To je důležité i pro zmenšení vaší zbývající knihovny, kdy si víceméně pojistíte, že nebudete lízat 1-drop Spelly v late game a do ruky dostanete tolik potřebné karty, se kterými budete schopni rozhodnout hru. Hlavní část vaší strategie se točí okolo užívání vašich Secretů, dávejte proto pozor na pořadí zahrání vašich minionů v případě, kdy soupeř hrozí čištěním celého boardu pomocí spellu. Secrety ovlivní vždy prvně zahraného miniona (pakliže vám zmizí celý board najednou). Dávejte pozor i na užívání vaš hero power, přeci jen nechcete aby vám na ruku dorazila kopie malého rekruta. Proti aggrům se nebojte zálohovat a recyklovat miniony jako je Mistress of Mixtures, Loot Hoarder nebo Infested Tauren. Proti na late game zaměřeným control deckům se pokuste vytřískat opakovanou value ze Sylvanas, Cairna nebo Tiriona. Na ladder se s tímhle paladinem vydejte až když budete mít odehranou tunu her, přeci jen čelit agresivním deckům není snadné a kromě dobré křivky budete potřebovat i trochu štěstí, aby soupeřovi nedorazily karty, které vás připraví do tahu 3 o polovinu života.
 

Závěrem:

Pakliže jste Paladina v současné metě odepsali, ale i přesto se k němu rádi vracíte, tak je tenhle šílený balík, pro vás jako stvořený. Zde představený Secret Paladin je balíkem pro náročné hráče, kteří budou rozjímat nad každým nadcházejícím tahem.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet