HearthPwn Taverna zavírá

  hearthpwn    rip   

Kdyby tato zpráva vyšla 1. dubna, byl by to skvělý fór. Nebo prostě jen někdo nevydržel čekat půl roku s takovým bezvadným fórem v kapse? Bohužel, nemá to s aprílovými žertíky nic společného. Server Hearthpwn potkal stejný osud jako sesterský web Diablofans.com, který taktéž ukončil provoz. Oba servery spadají pod jediného vlastníka a tím je herní hegemon curse.com.

Fluxflashor zdroj

Po šest let jsem dělal komunitního manažera pro HearthPwn. Součástí mé práce bylo přinášet novinky ze světa Hearthstone. S hlubokým zármutkem vám proto oznamuji: Dveře naší Taverny se naždy zavírají.

 

HearthPwn ukončí činnost 28. června 2019, umírá po 2 257 dnech ve službě. Po tomto datu nebude možné přidávat nový obsah.

 

Dveře se sice uzavřou, ale okna zůstanou otevřená. Veškeré dřívější články, příspěvky, balíčky a další obsah, který za ty roky vznikl, bude archivován a stále bude dostupný. Vytváření nového obsahu bude zablokované, novinky nebudou aktualizované.

O skutečných důvodech se jen spekuluje, ale proslýchá se, že Curse na obou stránkách nemělo moc velký ekonomický profit, dokonce snad obě stránky vlastníkům prodělávaly. Ať tak či onak, stále tu zůstávají další stránky a sociální síť Reddit.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

EverettVaf 13.09.2022 23:04

Проект <a href="https://1marketing.by">Марктеринг и продажи </a>в интернете предлагает<a href="https://1marketing.by"> базу данных для маркетологов.</a> Мало иметь образования, важно иметь большие данные по нужной вам теме. Первый профессиональный ресурс в области<a href="https://1marketing.by"> цифрового маркетинга 1marketing.by.</a> Это первый маркетинговый портал для владельцев бизнеса. Получите ценную структурированную информацию о своем рынке и станьте профессионалом.
RHzs43hgndIpuiSyенгкш

Vencino 29.05.2019 08:49

muj zdroj inspirace, odpočívej v pokoji

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet