Slovenský výběr zdecimoval Koreu

  Hearthstone    Global Games    HGG   

Do Hearthstone Global Games se dnes konečně zapojil i slovenský tým, který bez sebemenšího zaváhání rozdrtil velmi silné Korejce. Za slovenský výběr dnes nastoupili IvanFloch, Naturelord, Ritchie a Pavel1111. Koreu reprezentovali Kranich, Handsomeguy, Flurry, DdaHyoNi. Pro první duel si Slováci připravili Quest Rogue, stejně jako český výběr minulý týden proti Filipínám. IvanFloch, pilot agresivní roguny, si s Kranichovým Jade Druidem poradil s naprostým přehledem. Vděčil za to hlavně 2x Igneous Elemental a Questu splněnému a díky Preparation také zahranému už ve 4. tahu. K přesvědčivému výsledku pomohl IvanFlochovi také jeho Bilefin Tidehunterovi, který na board díky kartám jako Gadgetzan Ferryman a Youthful Brewmaster několikrát vyvolal skvělou 5/5 Ooze s Tauntem. V 9. kole se na board vyřítil 5/5 Southsea Deckhand společně s 5/5 Patchesem a Slováci šli do rychlého vedení 1:0.

 

 

Druhý duel sliboval přece jenom delší zápas. Naturelord se se svým Taunt Warriorem postavil Dragon Priestovi, kterého kočíroval Handsomeguy. Úvod zápasu vypadal lépe pro Handsomeguye, který byl schopný efektivně likvidovat všechny soupeřovi Tauntery a zároveň udržovat vysoký počet karet na ruce, stejně jako velký počet minionů na boardu. Naturelord pak korigoval stav hrací plochy relativně brzy zahranými Brawly, které opakovaně snižovaly priestův tlak. I přes ohromnou karetní výhodu Handsomeguye, která byla v jeden moment i 7 karet na ruce (avšak naprostá většina z nich byly spelly) proti 2 kartám jeho soupeře se však Naturelordovi dařilo Priestovi úspěšně vzdorovat. Ba co více, navzdory karetní výhodě soupeře si Naturelord došel pro úžasné vítězství, kdy právě hero power DIE INSECT! získaná zahráním legendárního Sulfurasu po splnění Garroshova questu opakovaně devastovala Anduinův obličej – 2:0 pro Slováky.

 

Ve třetím zápase se pak utkal Shaman (Ritchie) s Hunterem (Flurry). Po velmi pomalém druhém duelu jsme se dočkali opět rychlé hry, kdy se Hunter (Flurry za Koreu) od samotného začátku partie vytvářel velmi silný tlak. Ritchie se však nenechal rozhodit a s pomocí Fire Plume Harbingera zlevnil několik svých elementálů na ruce. Ti mu pak díky svým silným Battlecry efektům pomohli efektivně čistit jednu vlnu Beast minionů za druhou. To ve svém výsledku vedlo k velmi přesvědčivému vystoupení slovenského borce, který svého protivníka donutil v 9. tahu vzdát hru. Slováci si tedy zhruba za hodinku hraní odnesli skalp svého soupeře bez sebemenšího zaváhání. Pavel1111 ani DdaHyoNi nám své umění již nepředvedli. Nicméně to však fanouškům slovenského týmu rozhodně nevadilo. Slovenská (stejně jako česká) reprezentace si tedy po svém prvním vystoupení v rámci HGG zapsala důležité vítězství. Držme borcům palce i do dalších zápasů.

 

Celé HGG můžete sledovat online pod odkazem: https://www.twitch.tv/playhearthstone

 

Záznamy zápasů pak naleznete zde.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

BarbarTsabo 19.04.2017 11:05

Pekne to bylo...nejvice mi byli Slovaci sympaticti tempem hry...to dlouhe rozhodovani na tech prenosech fakt nesnasim!!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet