Co možná nevíte o Hearthstone #5

http://hsfan.tiscali.cz//pic/uploaded/neviteohs

1. Skoncujte s Worthy Opponentem

Jedná se o novinku, která se už objevila na redditu, měli jste možnost se ji dozvědět i v diskuzní skupině na Facebooku. Nelíbí se Vám, že neustále hrajete proti „Worthy Opponentům“? Změntě si to. Ve složkách Hearthstone (defaultně C:Program Files (x86)/HearthstoneStringsenUS) najdete soubor Glue, který otevřete pomocí textového editoru. Zde si můžete změnit kterékoliv z políček na otáčecím kole, ale nás bude nejvíce zajímat položka „Worthy Opponent“, kterou libovolně přepíšeme.

2. Impmaster

V 1. dílu našeho seriálu jsme se zabývali artworky karet. Dnes jsem rozhodl na tento bod navázat. Zřejmě neušlo Vaší pozornosti, že je Imp obsažen přímo v kartě Imp Mastera, ale samotný Imp už vlastní obrázek nemá. Jedná se o horizontálně otočenou verzi toho, jenž sedí na rameni svého pána.

3. Další interakce karet

Pokud Deffender pocházející z karty přežije (díky Knife Juggler, Sword of Justice, Stormwind Champion, Redemption) a následně s ním zaútočíte, pronese: “Ahaha I lived!“ Další zajímavostí je Raid Leader, už jsme v našem seriálu zmínili slavného Leeroye, ale on není jedinou kartou, kde vývojáři reagují na známé video z WoW. Další kartou je Raid Leader s jeho „Handle it!" a „Hit it very hard.“, kterou jsou referencí na slavné wipe video na Onyxii.

4. Líznutí karty vždy jako první!

Stejně jako v minulém díle se dnes pozastavím nad poměrně častou chybou, kterou vídám. Hearthstone je hra, kde i malá chyba může rozhodnout. Proto je lepší být rozvážný a svoje kroky si náležitě promyslet. Pokud víte, že chcete ve Vašem kole zahrát jakékoliv líznutí karty, učiňte tak hned jako první! Můžete pak dále operovat s více kartami a třeba právě ona líznutá karta bude nejlepším řešením v dané situaci.

5. Priest a jeho Hero Power

Víte o tom, že za jistých podmínek můžete použít Priestovu Hero Power dvakrát? Tou podmínkou je karta Shadowform. Pokud použijete Hero Power k healu a následně zahrajete Shadowform, můžete jí použít ještě jednou jako damage. Za tento tip děkuji Ondřejovi Andrýskovi, díky! :) Navigace:
[1. díl] --- [2. díl] --- [3. díl] --- [4. díl] --- [5. díl]


Naposledy upravil/a Glea'ar 20.04.2014 v 14:59:50.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ceris 01.03.2016 19:32

plus samozrejme potom mate na 2x pouzit hero power v jefnom tahu specialniho miniona, pripadne mag ma pouzij hero power kolikrat chces

Ceris 01.03.2016 19:31

ted uz muzou 2x hero power vsichni a to diky Justicar Trueheart

zlatnik666 28.02.2016 15:35

Shaman taky umí 2x hero power, sice jen jednou,ale hezky. Před 4. bouchnuti charged hammer vyvolat totem a pak hned mužeš 2 dmg

Jirasul 26.03.2014 21:22

Samozřejmě máte oba dva pravdu, ale jedná se o poměrně extrémní situace. Xender: S tím naprosto souhlasím a věřím, že čtenáři pochopí, jak jsem ten tip myslel. Ale díky za ohlasy

Sip 26.03.2014 18:01

Stejně tak, jako v zajímavosti 5. může priest použít 2x hero power, tak může i warlock. Pokud bude mít dost many, tak může v jednom kole tapnout, použít Lord Jaraxxuse a znovu použít hero power a povolat 6/6 Infernala. Ale, pokud se nepletu, tak tohle combo je celkem hodně těžký, protože ho lze zahrát pouze v případě, kdy má na stole 2x Summoning portal, 1x Summoning Portal + Coin, 1x Summoning Portal + 1x Pint-Sized Summonera, nebo 2x Pint-Sized Summonera + Coin.

Xender_EU 26.03.2014 13:34

Opravim ti to: liznout kartu TEMER vzdy jako prvni. Pokud heaju warlocka a na ruce je sukuba nebo neco jinyho co mi zahodi kartu a zadnou jinou kartu, zahraju samozrejme tu kartu predtim, nez pouziju hero power (nebo zautocim do bytosti s loot hoarderem atp.)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet