Bez peněz k legendám přilez (druid)

Balíček:

Minioni:
2x Faceless Manipulator
2x Keeper of the Grove
2x Knife Juggler
2x Azure Drake
2x Argent Commander
2x Acolyte of Pain
2x Spellbreaker
2x Druid of the Claw
2x Acidic Swamp Ooze
2x Shattered Sun Cleric

Kouzla:
2x Power of the Wild
2x Wrath
2x Mark of the Wild
2x Swipe
2x Starfire

Podrobnosti: http://www.hearthhead.com/deck=1176/controll-druid

Myšlenka

Druid je v Hearthstone známý hlavně díky Control balíčkům (velké Taunty, kouzla s velkým poškozením nebo ta, která z vašeho 1/1 Argent Squira udělají solidní lategame kartu). Tento balíček se tedy nese v podobném duchu. V balíčku naleznete nejen dobré miniony, ale také karty na jejich posílení jako Mark of the Wild, Power of the Wild nebo schopnost Shattered Sun Cleric. Nejcennější kartou je Faceless Manipulator, který napodobí jakéhokoliv OP miniona nejen na vaší, ale i na soupeřově straně, není však nezbytný. Hlavně se tedy budete starat o čistotu hrací plochy a sem tam s ním uštědříte ránu protivníkovi.

Strategie

Na rozdíl od předešlého Warrior balíčku tento hru příliš nevytváří, ale spíše na ni reaguje. A to je také důvod, proč se strategie nedá příliš popsat. S balíčkem se musíte jednoduše sžít a poznat, kdy je nejvhodnější doba na jakou kartu. Pointou je však efektivní odstraňování protivníkových minionů a zároveň se díky svým nabuffovaným minionům postupně dopracovat k výhře. Což mě přivádí k hlavní myšlence. Balíček totiž není plně Control ani Rush, lépe bych ho popsal jako dobře kontrolovaný Rush (hned to dává smysl, že?). Chci tím říct, že s miniony můžete dobře čistit plochu, zároveň bušit do soupeře a vaše kouzla vám poslouží k efektivnosti těchto počinů. Dalším skvělým aspektem balíčku je schopnost nalízat si karty díky Wrath, Acolyte of Pain nebo Azure Drake, což Vám umožní zahrát karty potřebné k poražení protivníka. Těšte se na nečekané dorážení soupeřů se Starfirem, Druid of the Claw či Argent Commanderem.

Tipy:


- Dbejte na kvalitní "card trading".
- Nezapomínejte na Hero Power! Armor Vám může zachránit kůži.
- Buďte trpěliví! Chvíli potrvá, než pochopíte, co dělat v krizových situacích.
- Balíček je slabší proti balíčkům s hodně Silence kartami, takže pozor na Priesty!
- Nepoužívejte karty, které zvýší sílu minionů pouze na jednoho z nich. Většina balíčků má nějaký Removal a ten by Vás mohl vyprovokovat k rozbití věcí kolem počítače.
- Faceless Manipulator se dá nahradit podle potřeby control nebo aggro kartou, není to tedy nezbytná karta.

Závěrem

Tento balíček není zrovna snadný na vytvoření. To z něj nedělá příliš atraktivního společníka pro začátečníky. Na výrobu všech karet budete potřebovat cca 1800 Arcane Dustu. Pravdou ale je, že po 1-2 měsících v Hearthstone by Vám nemělo dělat problém vyrobit všechny potřebné karty. Jakmile tak učiníte, můžete se pustit za vaším Legend rankem přes všechny, co disponují penězi nazbyt. Příště si ukážeme moje nejoblíbenější povolání: Shamana. Ten se vám představí v Midgame Rush podobě a probudí vaše dávno zapomenuté noční můry!



Navigace:

[Warrior] --- [Druid] --- [Shaman]
[Hunter] --- [Zoo Warlock] --- [Rogue]
[Paladin] --- [Mage]



Naposledy upravil/a Glea'ar 04.06.2014 v 21:51:11.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 08.06.2014 19:25

A ak by som napr. Argent Commandera nahradil Doomsayerom?

WarpSpawn 11.03.2014 19:06

Dobrej build, osobně hraju upravenýho tokena nebo klasickej kontrol dost podobnej tomuhle.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet