The League of Explorers v prodeji!

Po mírném zpoždění oproti NA serveru si můžeme i my v Evropě konečně vychutnat první křídlo The League of Explorers. Každý, kdo si koupí alespoň jedno křídlo LoE (ať už za peníze, nebo zlaťáky), dostane Explorer's Hat a Forgotten Torch, protože každý dobrodruh potřebuje na svých cestách pochodeň a klobouk. Pokud máte pocit, že jste tyto karty už ve hře viděli, bylo to z důvodů chyby, která umožnila dřívější nákup expanze a dala možnost některým hráčům osahat si tyto karty pár dní před ostatními. První křídlo nabízí tři souboje s bossy a dvě Class Challenge, za které dostanete celkem 10 nových karet (k vidění ve spoileru). Vzhledem k tomu, že je teprve den vydání, tak jsou servery stále zahlcené. Očekávejte tedy zpomalení serveru, problémy s platbou se zatím ale nevyskytly.

Na další křídlo se můžeme těšit příští týden, pravděpodobně ve stejnou dobu, ale pozor - třetí křídlo bude o týden odloženo z důvodů Dne díkůvzdání, amerického svátku, který připadá na 26. listopadu.

Celý souhrn rozšíření najdete zde. O expanzi vás samozřejmě budeme nadále informovat.



Naposledy upravil/a Tetrisek 13.11.2015 v 10:42:46.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Docik 13.11.2015 10:24

No včera jsem sledoval Twitter, a absolutně nechápu, že to mělo japonsko a číná dřív než EU a pro EU ne jen že to spustí jako poslední, ale taky v době kdy je v EU půlnoc. Jinak je to super, samozřejmě normal obtížnost je hrozně easy pro člověka co HS už nějakou dobu hraje, tak to projde asi s jakýmkoliv balíčkem, ale jsem zvědav na Heroic.Těším se na příští křídlo, tam budou úplně super karty.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet