The Boomsday Project: Tři nové karty

  Boomsday    Project    Karty   

Noc v Hearthstone byla opravdu výživná na představování karet. Díky dalším dvěma důležitým článkům komunity jsme dostali informace o třech nových kartách, které na nás čekají v datadisku The Boomsday Project.

 

Blightnozzle Crawler

Rogue dostal novou rare kartu, která stojí 4 mana krystaly, má 2 / 4, je mech a jako bonus má ještě Deathrattle efekt, který způsobí, že po smrti karty se objeví Ooze s 1 / 1, který má Poisonous a Rush. Názory na tuto kartu jsou v současné době rozporuplné a mnoho lidí si myslí, že nebude úplně hratelná. Co si myslíte vy?

Star Aligner

Neutrální epická karta Star Aligner stojí 7 mana krystalů, má 7 / 7 a obsahuje také efekt Battlecry, která bude relativně těžký na splnění. Pro aktivaci totiž budete potřebovat 3 miniony, kteří mají 7 životů. Poté efekt způsobí hromadné poškození všem nepřátelům (minionům a také hrdinovi).

Cybertech Chip

Poslední kartou tohoto článku je nová rare karta pro huntery, která stojí 2 mana krystaly a přidá všem minionům Deathrattle: „Přidá do ruky náhodného Mecha“.

 

 

Další představení karet bude pokračovat odpoledne. Další články o The Boomsday Projectu naleznete zde.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kamahl 25.07.2018 10:33

Star Aligner - tam máte chybu: poškozuje i nepřátelského hrdinu, což z něj dělá dalšího OTK druida - zejména teda pro wild.

Ellendway 25.07.2018 11:46

Díky za upozornění. Psal jsem to bez dopité ranní kávy.

lojza 25.07.2018 08:37

Pokud dobre chapu tu posledni kartu, pride to VSEM mym minionum tento efekt. Neco jako kdyz si duid da vsem minionum, aby z nich byly po smrti stromy…
Imho docela zajimava karta

Kamahl 25.07.2018 10:30

Jenže u druida ty stromy jdou rovnou na stůl a tady získáváš miniony do ruky, což je obecně horší, protože je ještě musíš zahrát.

Ellendway 25.07.2018 11:46

Pravda, přidává to všem. Opraveno. Díky!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet