Tavern Brawl - Cloneball 8/2017

  Cloneball    Tavern    Brawl   

„Legendy Azerothu hrají Cloneball! Tvůj tým je složen z náhodných legendárních karet, z nichž každá je ve tvém balíčku 4x!“ 

Historie Tavern Brawlu

Start:  22. 2. 2017
Konec: 27. 2. 2017

Tento Tavern Brawl tu již byl, ale přejeme hodně zábavy.  

Obecné informace

  1. Než hra začne, vyberete si hrdinu, který vám nejvíce vyhovuje.
  2. Nevytváříte si žádný deck
  3. Veškeré karty, které poté v balíčku máte, jsou legendární. Neplatí ale pravidlo, že každou z legendárních karet máte v balíčku pouze jednou!
  4. Jediná karta, která není legendární, je Offensive Play (pokud nepočítáme The Coin). Tato stojí 0 many a dává vám možnost zahrát jakoukoli z legendárek (a také všechny další kopie v balíčku) o 3 many levněji. (Tedy – pokud máte na ruce např. 1x Loatheba, zahrajete Offensive Play, bude Loatheb stát 2 many. 2 many budou stát i další tři Loathebové, kteří se nachází ve vašem balíku).

Strategie

Vzhledem k tomu, že je celý tento Brawl hodně o náhodě, není lehké vymyslet konkrétní strategii na výhru. Přece jenom se ale pár bodů zmínit dá.

  1. Při mulliganu zkuste volit na curve, může se totiž stát, že budete mít v prvním kole na ruce 4x Deathwinga.
  2. Počítejte s tím, že se v balíčku mohou objevit i karty jako Lorewalker Cho, které nebudou mít value.
  3. Offensive Play se snažte hrát na karty, které za to opravdu stojí. Raději pár kol počkejte, než abyste ji zbytečně vyplýtvali na něco, co stojí jen 2 many. Pokud ale na ruce máte kartu, která vám může zajistit tempo, zlevněte si ji. To vám může zaručit výhru.
  4. Při zlevňování se taky podívejte, jaké karty máte v ruce. Pokud jednu kartu máte rovnou 3x nebo i 4x, zlevnětě si tuto. Budete ji moct hrát okamžitě další kola. 
  5. Ano, můžete mít Patches the Pirate!

Teď už jen stačí zvolit vhodného hrdinu a doufat, že nebudeme mít v balíčku 4x Lorewalkera a 4x Nat Pagla. Vtipné balíčky nám můžete posílat do komentářů! 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Vencino 24.02.2017 21:36

asi 5 totálně prohranej her, kdy sem to po pár kolech vzdal, páč snad ani nebyla šance. No a nakonec ve třetim kole šel do hry 2x Ragnaros. Kdo todle hraje proboha...

Jerryky 25.02.2017 19:10

Odehrál jsem už asi 6 her a i když jsem vyhrál jen dvě, tak je to velice vtipné a takhle dobře jsem se u HS už dlouho nezasmál.

Snowl 23.02.2017 22:12

Pickol som shamana (s Morgl skinom) a na ruku som dostal 3x Old murk eye, 1x Sir finley mrrgglton a coinu. Výsledok si už asi viete predstaviť.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet