První HS turnaj mezi redaktory

Výsledky:

1.

nssBoB

2.

Itharael

3.

Jerryky

4.

Hanzík 5.-8. Stormygale, Ellendway, Snake Plisken, Aenorr Děkujeme všem zúčastněným a hlavě divákům! Tipovačku vyhrál Aenorr a Parek228! Historicky první Hearthstone turnaj mezi redaktory HSfan a WoWfan! Jelikož se této události mohlo zúčastnit pouze šest redaktorů, hledali jsme i mezi vámi. Přihlásil se nssBob a Stormygale. Mezi 18-19 hodinou se sejdeme všichni na Teamspeaku a předpokládáme, že vše začne v 19:00. Je dost možné, že se to o pár minut opozdí. Seznam účastníků: Aenorr, Ellendway, Hanzík, Itharael, Jerryky, nssBob, Snake Plisken a Stormygale.

Jak to bude probíhat a pravidla

Bude se hrát stylem Double elimination (Winner's bracket a Looser's bracket) na dvě vítězná utkání. Kdo prohraje, přesouvá se do Looser's bracketu a má stále ještě šanci vyhrát. Hrací balíčky se nesmí měnit během zápasů, avšak hráči je mohou střídat. Hanzík bude streamovat své zápasy. My ostatní bohužel nemáme tu možnost, ale pokusíme se alespoň něco nahrát, abychom vám pak mohli přinést záznam.

Tabulka jednotlivých výsledků

A o co se hraje?

Když nepočítáme nekonečnou slávu a bohatství, tak se ve své podstatě nehraje o nic. Ale aspoň je na co koukat, že?

Naposledy upravil/a Hanzik 15.09.2013 v 22:39:23.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Javorovej 16.09.2013 20:47

Jerryky
Máme toho v plánu tolik, že liga je to nejmenší.
Já doufám, že toho bude tolik, aby česká (dobře, Slováci, tak i vy....takže i slovenská) komunita si hru užila a nebyla ingame jen tak. Takže pokud budou různé akce, tím lépe

Jerryky 16.09.2013 19:44

Máme toho v plánu tolik, že liga je to nejmenší.

Javorovej 16.09.2013 17:46

Nápad na redaktorský turnaj byl pěknej. Jen škoda, že nemohlo být více streamůA takový tip, něchtěli by jste pak udělat menší ligu?

Nazshak 16.09.2013 00:30

Děkuju za fajn podívanou, aspoň jsem se měl na co v nemocnici koukat :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet