Kripparian se připojuje k Team SoloMid

Včera byla na oficiální Facebookové stránce amerického týmu SoloMid oznámena nová akvizice Hearthstone sekce. Posilou týmu, který je známý zejména pro své působení na poli League of Legends, se stává Octavian "Kripparrian" Morosan.

Kripp začal svojí herní kariéru jako jeden z top raiderů ve World of Warcraft v americké guildě Exodus. Později v Diablu 3 dosáhnul na první světkový kill hardcore Diabla na Inferno obtížnost. Po té následovala výhra první sezony ve hře Path of Exile. S příchodem Hearthstone se plně přesunul na tuto karetní hru.

Vlastník TSM, Andy Dinh, k jeho příchodu řekl:

"Známe se s Krippem poměrně dlouho a jsem velmi rád, že s ním mohu spolupracovat. Jeho nadšení pro hru a hlavně jeho povaha ho činí skvělým přírůstkem do TSM."

Sám Kripparian pak dodal:

"Jsem rád, že jsem se stal součástí jediného týmu, ke kterému jsem se kdy chtěl připojit. Je mi ctí být mezi nejlepšími hráči a zakladateli streamovací komunity."

Kripparian se tak stává třetím hráčem Team SoloMid, jehož současná sestava vypadá následovně:

  • Jeffrey "Trump" Shih
  • Harry "MasSan" Cheong
  • Octavian "Kripparrian" Morosan


Naposledy upravil/a Kinedryl 20.01.2015 v 14:39:48.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tommystankov 25.01.2015 10:44

Urcite pan arena. Vic by me zajimalo, jak by obstal v nejakym turnaji skill na to ma urcite, nerikam, ze by musel vse vyhrat, ale nekam by to dotahnul.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet