Kobolds & Catacombs - Seeping Oozeling

  Kobolds    Catacombs    Karty   

Kolem čtvrté hodiny ranní se na tchajwanské facebookové stránce Yahoo eSportu objevila další odhalená karta. Tentokrát si na své přijdou hlavně hráči, kteří hrají huntera. Představení této karty je součástí týdenního maratonu komunitního představování nových karet pro expanzi Kobolds & Catacombs.

 

Kartu Seeping Oozeling představil Yahoo eSport krátce po 4. hodině ranní na svém Facebooku.

Nová karta - Seeping Oozeling

Nová rare karta určená pro huntery bude stát 6 mana krystalů, bude mít 5 / 4 (útok / výdrž) a obsahuje speciální efekt Battlecry: Získá Deathrattle od náhodného miniona z vašeho balíčku.

Kdy se objeví další karta?

Dnes by se měly představit ještě tři karty, přičemž nejbližší představení je naplánováno na 16. hodinu a představí jí český streamer a YouTuber CzechCloud! Právě CzechCloud se významně podílí na rozvoji české a slovenské komunity Hearthstone hráčů a za celý projekt Blizzfan jsme rádi, že možnost představení karty dostal právě on!

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Frajda#2225 22.11.2017 11:52

Ta se teda v současném pojetí Huntera hrát nejspíš nebude, ale určitě pobaví

Ellendway 22.11.2017 12:02

Dle mého bude hodně záležet na tom, jaké další karty hunter dostane.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet