Hearthstone potvrzen pro MČR 2015

Hearthstone MČR

Už je to přes rok, co se Hearthstone pohybuje na soutěžní herní scéně. Nástup této hry byl opravdu raketový a hned během prvního roku existence dostala hra důvěru organizátorů turnajů. Zejména je potřeba zmínit ty, kteří mají na starosti Mistrovství ČR v počítačových hrách za jejich odvážný krok zařadit Hearthstone mezi takové progamingové stálice jako je League of Legends, Counter Strike a Starcraft. Ten se jim za to odvděčil obrovským zájmem jak hráčů, tak ale i diváků. Proto když se rozhodovalo o složení her pro MČR 2015, tak se na HS nezapomnělo a po roce má své místo na tomto prestižním turnaji opět zajištěné.

Systém MČR

Systém kvalifikací bude obdobný jako v sezoně 2014. Je založen na celoroční aktivitě hráčů, kteří svými výkony v online a offline turnajích sbírají body do žebříčku, na základě kterého se na pozdim příštího roku vybere 16 nejlepších, jenž se poperou v turnaji o 4 místa na samotném finálním turnaji.

Online turnaje

Hlavním nosným onlinem turnajem bude již tradiční úterní turnaj na Playzone, který však s novým rokem projde drobnou úpravou. Konkrétně se můžeme těšit na turnaje, ve kterých budete mít možnost zahrát si o finanční odměny. Půjde o sérii 4 turnajů, z kterých se 16 nejúspěšnějších hráčů měsíce kvalifikuje do finále, kde na vítěze čeká 1 000 Kč. První sériií se stává Alienware Money Cup a v únoru pak INTEL Money Cup.

LAN turnaje

Lanek zatím pro rok 2015 mnoho oznámených není, ale i s tímto způsobem turnajů se pro novou sezonu počítá a bude důležitým zdrojem bodů pro hráče. Jediným potvrzeným živým turnajem je v tuhle chvíli ta největší lanka u nás - LanCraft 2015. Na tomto turnaji budou body mezi hráči rozděleny následovně:

  • 1. místo - 100 MČR bodů
  • 2. místo - 80 MČR bodů
  • 3. místo - 60 MČR bodů
  • 4. místo - 50 MČR bodů
  • 5. - 6. místo - 40 MČR bodů
  • 7. - 8. místo - 30 MČR bodů
  • 9. - 12. místo - 20 MČR bodů
  • 13. - 16. místo - 10 MČR bodů

Za naší redakci přejeme všem hráčům hodně štěstí v nové sezoně!



Naposledy upravil/a Jirasul 21.12.2014 v 14:05:03.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 23.12.2014 20:45

Keby sa chcem zučastnovať týchto rôznych turnajov ako sa môžem prihlasiť ? Na vašej webe v tomto ohlade nič nieje

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet