Goblins vs Gnomes s sebou přinese nerf starších karet

Blizzard během vývoje rozšíření nelenil a stále sledoval balance celé hry. S větším odehraným množstvím her se rozhodl pro nerf tří karet. Soulfire (Warlock), Gadzetzan Auctioneer (Neutral a Flare (Hunter). Následující změny budou obsaženy v novém patchi:

Aratil zdroj

  • Soulfire nyní stojí 1 (z 0)
    • Soulfire, za pomoci rychlých silných minionů, poskytoval rush deckům early výhodu a pomocí něj si jej dokázaly i udržet. Zvýšili jsme mana cost o 1, abychom trochu zpomalili Warlock rush decky a dali ostatním čas na vypořádání se s ním.
  • Gadgetzan Auctioneer nyní stojí 6 (z 5)
    • Schopnost Auctionnera dovolovala hráčům nalízat hodně karet za malou cenu.. Lízání karet a karetní výhoda jsou velmi důležité aspekty hry - přecejen jsou hry méně zajímavé, pokud si hráč prolíže celý balíček. Zdražení Auctioneera je adekvátní k jeho síle.
  • Flare nyní stojí 2 (z 1)
    • Flare dávala Hunterům výhodu proti balíčkům, které jsou postaveny okolo Secretů a navíc dávala možnost líznout kartu za velmi malou cenu. Chceme podporovat variaci decků v Hearthstone. Touto změnou bude Flare stále užitečná proti deckům hrajícím secrety, ale bude slabší proti ostatním balíčkům.

Hodláme pokračovat v balancování hry, pokud se nám bude zdát, že jsou nezbytné pro zvyšování rozmanitosi hraných karet na všech úrovních hraní. Naším cílem je utvořit Hearthstone zábavnou a přístupnou pro všechny.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hoo 04.12.2014 13:03

Zda se me to ne je ted soulfire skoro horsi nez lbolt?

Bellatrix 02.12.2014 23:14

Muradin
Už tak musím vyhodit kartu
Warloci jsou hrozný zmetci, dobře vám tak

Muradin 02.12.2014 21:33

Bellatrix
Díky Bohu za ten Soulfire!
Už tak musím vyhodit kartu

Bellatrix 02.12.2014 20:01

Díky Bohu za ten Soulfire!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet