Známe první kvalifikanty na Lancraft – Karolínka a Soby

Kvalifikace na LanCraft - banner

 

Je za námi první ze série online kvalifikací do vyřazovací fáze turnaje na Lancraftu. A hned první turnaj s sebou nese první překvapení. Vítězem celé kvalifikace se stala Karolínka z týmu ENVi, kterou jsme měli možnost sledovat již na několika offline turnajích, kde několikrát měla velmi dobře našlápnuto. Druhým (ve finále však poraženým) postupujícím na Lancraft je Soby hájící barvy BITE.

Karolínka měla velmi těžký start do turnaje, kdy na ní nejprve čekal Darteras (3:1) a následně Pokrovac (3:0), po té dvě hry s méně známými hráči Vitdogo (3:1) a Dzuzman (3:0). Nejtěžší hra podle jejích slov na ní však čekala ve čtvrtfinále, kde se postavila kolegovi z týmu – Raidymu. V tomto zápasu musela otáčet stav 0:2, kdy čelila jeho Handlockovi, kterého sama nemá nahraného. Soupeřem pro semifinále byl Dodgy, s nímž si poradil poměrem 3:1 a v této chvíli bylo jasno, že Karolínku uvidíme ve vyřazovací části turnaje na Lancraftu.

 

Gratuluji k výhře v 1. Lancraft kvalifikaci. Je tento turnaj tvým největším dosavadním úspěchem?

 

K: Děkuji. Vzhledem k tomu, že se pohybuji na HS scéně necelé 3 měsíce, tak se soustředím spíše na zdokonalování se ve hře a doplňování kolekce, než na hraní větších turnajů. Nicméně ano, tohle je zatím největší úspěch mé skromné kariéry.

 

Jak se na Lancraft těšíš? Co od této akce očekáváš?

 

K: Těším se a věřím, že mě nervozita moc nevyvede z koncentrace. Očekávám, že to bude nejen pro celou komunitu hráčů, ale hlavně pro diváky napínavý zážitek plný strhujících soubojů.

 

Máš nějaký tip, kdo by mohl být dalším kvalifikantem?

 

K: Mezi hráči HS už znám mnoho takových, kteří by si zasloužili místo na LanCraftu, ale největší radost budu mít z postupu dalších členů ENVi.

 


Karolínka

 


Naopak Soby měl rozjezd pomalejší. Na začátku si poradil s hráčem nesoucí zajímavý nick FrulalaTralala (3:1), poté porazil hladce BeStHeRo (3:0). Na větší překážku narazil až ve 4. kole, kdy musel svést pětiherní bitvu proti Jarlovi (3:2) a v 5. kole čelil Melaneovi (3:1). Výhry ve čtvrtfinále proti Matthewsonovi (3:2) a v semifinále proti Mattymu (3:0) mu však zajistily postup.

 

Gratuluji k postupu do vyřazovacích bojů Lancraftu. Jaká byla tvá cesta turnajem?

 

S: Předem chci všechny pozdravit a poděkovat za možnost hrát kvalifikaci na LC. Cesta turnajem byla poměrně jednoduchá, když jsem většinou šel rychle do vedení 2:0 a potom stačilo vyhrát poslední hru. V asi dvou hrách byl pokaždé soupeř 1-2 dmg od lethalu, takže i to štěstíčko stálo až do finále na mojí straně :) Během turnaje jsem vždycky dokázal porazit rychlejší decky, ale až Karolínka ve finále dokázala využít potenciálu všech karet na 110% a vyhrála rozdílem třídy… Takže jí tímto ještě jednou gratuluju k zaslouženému vítězství, jelikož měla těžší soupeře než já a hrála líp než já :) Doufám, že jí to vrátím ve finále LC :)))

 

Jak se na Lancraft těšíš? Co od této akce očekáváš?

 

S: Na větší akci (lance) sem byl naposledy před víc než 5 lety, takže se určitě těším na všechny kamarády, spoluhráče, protihráče, diváky  a celkově atmosféru legendárního LC :)

Očekávám celou řadu nových zážitků a úžasnou zábavu spojenou s hraním her :)

 

Máš nějaký tip, kdo by mohl být dalším kvalifikantem?

 

S: Jak sem se tak díval, celá řada favoritů nepostoupila přes prvních několik kol, takže se dá očekávat, že každý kvalifikační turnaj postoupí jeden až dva černí koně (jako třeba já a Karolínka). Byl bych rád, kdyby se kvalifikoval nějaký můj spoluhráč z BITE gaming.  Mimo BITE gaming bych přál postup hráčům jako Jarla, Matthew, Tunak. Ze známějších hráčů bych rád na LC potkal Rikytana, Aleshka a StanduCifku.

 

Na závěr bych chtěl jen říct, že se těším na LC a doufám, že se nás tam sejde co nejvíc a budete fandit :) Pokud Vás zajímají novinky o BITE gaming nebo o mojí osobě, tak tady jsou odkazy:

Moje fb page: https://www.facebook.com/HunterSoby

Náš web: http://bitegaming.cz/

 

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10313395_697708953691468_4312973645876831096_n.jpg?oh=b7989b93927dc09d94b5ce1f661419fa&oe=55FCE351

Jiří "Soby" Sobotka - zdroj: Facebook

 

 

Je za námi první kvalifikace, avšak další tři na nás stále čekají. Chcete i vy zvýšit své šance na podíl z prizepoolu 40 000, o který se v létě na Lancraftu bude hrát? Zapojte se do dalších kvalifikací:

 

2. kvalifikační turnaj - 1. 6. 2015 - registrace

3. kvalifikační turnaj - 8. 6. 2015

4. kvalifikační turnaj - 15. 6. 2015



Naposledy upravil/a Kinedryl 29.05.2015 v 22:15:25.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet