Známe osmičku kvalifikovaných na Lancraft!

Nedávno se uskutečnila poslední online kvalifikace na Lancraft, kde si hráči zahrají o prize pool v hodnotě 40 000 Kč. Žádné velké překvapení se nekonalo, neboť tuto kvalifikaci mohlo hrát pouze 16 nejlepších hráčů z MČR žebříčku. Vítězem se stal Dodgy z týmu iG, druhé místo obsadil Galmod z Infected.

 

Dodgy v prvním kole potkal Hellscreama. Jeho další soupeř byl kanylee, se kterým si poradil poměrem 3:2. O své místo na Lancraftu následně bojoval s Namcorem, kterého přehrál 3:0. Třešničkou na dortu pak bylo vítězství ve finále s Galmodem 3:2.

Galmod se v prvním kole střetnul s dannierem a vyhrál 3:1. Ve druhém kole na něj čekal DedeCZ, kde vyhrál 3:2. V rozhodujícím duelu narazil na Esoska, kterého porazil 3:2 a poté ve finále podlehl Dodgymu 2:3.

Rozhovor s kvalifikovanými

Gratuluji k vítězství v poslední online kvalifikaci na Lancraft! Jak tento turnaj hodnotíš? Zahrál bys teď s odstupem něco jinak?

Dodgy: "Turnaj hodnotím kladně, zúčastnilo se poměrně hodně známých hráčů, ale i plno nových tváří, takže pro komunitu jako takovou rozhodně přínos. Jelikož se mi podařilo kvalifikovat se a dokonce i se štěstím vyhrát tu poslední kvalifikaci, tak asi ne. Pokud bych něco hrál jinak, tak by to byla první kvalifikace na LC, kde jsem vypadl v semifinále."

Galmod: "S výsledkem jsem samozřejmě velmi spokojen, konkurence byla veliká a nejtěžším soupeřem mi byl v semifinále Esosek. Se svou hrou jsem byl spokojen, myslím, že se mi především podařilo picknout správné lineupy, které byly dobré proti Paladinům a Midrange Hunterům, které hrál každý můj soupeř."

Těšíš se na Lancraft? Očekáváš od něj něco speciálního? Co říkáš na prize pool 40 000 Kč?

Dodgy: "Na Lancraft se těším jako malej kluk na Vánoce. Tato akce mě svým předešlým ročníkem naprosto uchvátila a vřele bych jí doporučil všem, co se stále rozhodují. Jestli očekávám něco speciálního? Určitě! Už jen kapacita je "speciální". Prize pool 40000,- je výbornej, k tomu není moc co dodávat."

Galmod: "Na Lancraft se velice těším, bude to již můj třetí a všechny zatím stály za to. Tento se bude konat na novém místě, od kterého očekávám rozlehlejší prostory a díky tomu i více doprovodných aktivit. Prize pool je samozřejmě ohromující, ale věřím, že peníze nejsou to hlavní, kvůli čemu na Lancraft jedeme."

Máme za sebou všechny online kvalifikace. Kdo je pro tebe největším překvapením z kvalifikovaných a kdo tam podle tebe vyloženě chybí?

Dodgy: "No upřímně až na 2-3 jména jsou pro mně všichni kvalifikovaní překvapením. A jestli tam někdo vyloženě chybí ? Víc hráčů z iG !! :-D  A pak třeba hráči jako Stadion, Faeli, Namcor."

Galmod: "Několik kvalifikovaných neznám, ale myslím, že se dalo očekávat, že se kvalifikují i nová jména. Ti, kteří si myslím, že chybí, jsou hráči, co podávají dlouhodobě dobré výkony a ti si myslím budou mít největší šanci se do hlavního turnaje kvalifikovat na samotném Lancraftu a přeji jim mnoho zdaru."

Oběma kvalifikovaným gratulujeme a přejeme hodně štěstí na samotném Lancraftu! Na obrázku níže najdete všech osm kvalifikovaných hráčů z online části! Kdo vyplní zbytek volných míst? Napište nám své favority do komentářů!

 



Naposledy upravil/a Kinedryl 25.06.2015 v 13:49:39.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet