Světový šampionát v Hearthstone 2015

První oficiální sezóna v Hearthstone je za námi. Známe světového šampiona, kterým se stal americký hráč Firebat. To  vše je nyní ale již minulostí a nastal čas se připravovat na sezónu 2015. Blizzard opět počítá s mistrovstvím a dokonce již odhalil podrobnosti, jak se letos kvalifikovat a poprat se o titul.


Zeriyah zdroj

Cesta na Hearthstone Světový šampionát začíná nanovo! Začátkem ledna mohou hráči začít sbírat body z ranked her, Fireside Gatheringů, turnajů a hlavně získat místo na Světovém šampionátu v Hearthstone pro rok 2015. Víc informací naleznete níže.

O co jde

Hearthstone Světový šampionát je největší profesionální Hearthstone turnaj na světě, kde se utká 16 hráčů z celého světa o slávu, výhry a titul Mistra světa. Tento obrovský turnaj je vyvrcholením měsíců Ranked sezón, turnajů a Fireside Gatheringů, kde hráči soupeří o body k získání místa v Regional Qualifier turnaji.

Regional Championship

Regional Championship rozhodnou o tom, kterých 16 hráčů postoupí až na samotný šampionát. Amerika, Evropa, Čína a Asijsko-Pacifický region bude každý hostit vlastní regionální turnaj, kde 8 nejtalentovanějších hráčů z vybraného regionu svede boje o 4 postupová místa. Americký region se skládá pouze ze Severní Ameriky a Latinské Ameriky, zatímco Asijsko-Pacifický region obsahuje: Koreu, Taiwan, Jihovýchodní Asii, Austrálii, Nový Zéland a Japonsko.

Regional Qualifiers

Hearthstone Regional Qualifiers proběhnou na podzim roku 2015, těsně před Regional Championship. Na hráče z každého regionu bude čekat double-elimination turnaj pro 40 hráčů. Z tohoto turnaje výjde 8 postupujícíh do Regional Championship. Hráči budou nasazeni do kvalifikačního turnaje na základě pořadí v žebříčku bodů pro rok 2015.

Struktura bodování

Soutěžící mohou získávat body pomocí Ranked her, ale také z vybraných turnajů. Body se rozdělují na základě výkonů, lepší výsledek znamená více bodů. Hráči, kteří dosáhnou alespoň dvou bodů ke konci července, se budou moci zúčastnit jejich regionálního Last Call turnaje, pomocí kterého se dostanou do Regional Qualifiers. Nejlepších 23 hráčů z každého regionu s nejvyšším počtem bodů postupují do Regional Qualifiers přímo a nemusí absolvovat Last Call turnaj.

Fireside Gatheringy

Vybrané Fireside Gatheringy budou hostit Blizzardem dotované turnaje. Vítězové těchto turnajů postoupí do Fireside Gathering Championship, z kterého vyjde jeden Grand Champion, jenž bude odměněn místem v Regional Qualifier.

Požadavky občanství

Účastníci Regional Championship, Regional Qualifier nebo i Fireside Gatheringu musí mít platné potvrzení o pobytu nebo občanství v daném regionu.



Naposledy upravil/a Kinedryl 15.01.2015 v 10:58:39.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet