První dvě školy zapojené do HTSS

HTSS banner

Hearthstone Turnaj Středních Škol každým dnem nabývá na obsahu a již nemůže být pochyb, že se spustila opravdu velká lavina. Do turnaje se oficiálně připojili první dvě školy z České Lípy, kde probíhá první sezona tohoto podniku. Zároveň je již vyjasněná i druhá základní otázka a tou je čas. Víme tedy kde a dokonce i kdy proběhnou první turnaje!

Uplně první ohlášenou školou se stala Soukromá podnikatelská střední škola Česká Lípa s.r.o. Podrobnosti o této první potvrzené škole můžete naleznout ZDE. Kvalifikační turnaj proěhne již v prosinci, přesněji 18. 12. 2014. Naše redakce navíc obdržela exkluzivní informaci, že 15. 12. se v ráci HTSS uskuteční na této škole přednáška na téma E-sport z pohledu hráčů, ale i pořadatelů. Zde se představí přední čeští hráči, bližší informace budou ještě dodány

Po ohlášení první školy následovala okamžitě i druhá. Tou je Gymnázium Česká Lípa, jenž se tedy může pyšnit přívlastkem první státní školy zapojené do tohoto ambiciózního projektu. Na této škole navíc proběhne turnaj jako úplně první, protože o jeden den předběhne dokonce i podnikatelskou školu. Turnaj zde se tedy odehraje 17. 12. 2014. Novinku o této škole můžete nalézt ZDE.



Naposledy upravil/a HTSS-Jump 28.11.2014 v 09:06:50.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet