NodCoins Cup #1

Nový portál Nodplay.cz si připravil dlouhodobější soutěž ve hře Hearthstone. Zajímavostí je, že se jedná o turnaj, do kterého je zapotřebí zaplatit startovné, ovšem i výhry jsou následně peněžní. Průběh celé soutěže je popsán přímo na webu portálu:

Po ukončení možnosti vstupu do soutěže se začnou hrát čtyři kvalifikační kola, z nichž celkově postoupí 16 hráčů do ligové fáze turnaje (4 hráči postoupí z každé kvalifikace). Hráč se může účastnit všech čtyř kvalifikací. Kvalifikace budou probíhat systémem Bo3 a poražený hráč automaticky spadá do loserbracketu.
16 kvalifikovaných hráčů se bude účastnit samotné ligy, ve které se bude hrát Bo5 každý s každým 2x (v případě nedodrženého termínu oba hráči dostanou lose dle posouzení admina). 
Prvních 8 hráčů ligy poté postoupí do finále, kde se bude hrát opět double elimination jako v kvalifikační části, systémem Bo3 a semifinále + finále Bo5. Z jakéhokoli kola ligy musí oba hráči dodat screeny a potvrdit výsledek přes odkaz “odeslat výsledek”.  Výhra bude finanční a záviset bude na počtu přihlášených hráčů. Registrovat do ligy se budete moci po celou dobu 4 kvalifikačních kol.

Shrnutí:

  • Minimální počet hráčů: 30
  • Startovné: 100Kč nákupem vstupenky. V případě nenaplnění minimálního počtu hráčů garantují organizátoři bezplatné vrácení peněz.
  • Termín přihlášek: do 5.3. 2015, nebo do naplnění kapacity
  • Hrajeme o: 3000- ? Kč. Finanční ohodnocení je závislé na počtu přihlášených. Čím více Vás bude, tím více můžete vyhrát.
  • Bonus: Boost Pack pro 3 náhodně vybrané hráče po ukončení soutěže
  • Ostatní: Živé přenosy s komentářem ze soutěže na Twitchi

 

Jak postupovat?



Naposledy upravil/a Kinedryl 27.02.2015 v 08:40:03.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet