Meyger poslední českou nadějí v účasti na Blizzconu

http://hsfan.tiscali.cz//pic/loga/hsprogaming.jpg

Ladislav „Meyger“ Majer je poslední českou nadějí pro nadcházející Road to Blizzcon a Blizzcon samotný. V sobotu 5. září prošel těžkou konkurencí 376 evropských hráčů a čtyřmi výhrami si zajistil místo v nadcházejícím kvalifikačním turnaji pro 40 hráčů, z kterého vzejde osmička pro klání přímo v Praze.

Tento veledůležitý turnaj je na programu již zítra v sobotu 12. září od 13 hodin. Hraje se tradičním systémem pro tuto sezonu - BO5 Conquest, Double Elimination bracket. Kompletní sestavu pro tento turnaj naleznete na webu ESL.

 

 

Naše redakce před tímto vrcholem sezóny Meygera v rychlosti vyzpovídala:
 


Máš za sebou jistě náročnou sobotu. Jaká byla tvá cesta turnajem? Pociťoval jsi silnější konkurenci, když se Last Callu účastnili opravdu nejlepší evropští hráči?


Cesta turnajem byla opravdu těžká, bylo fakt vidět, že se turnaje zúčastnili nejlepší hráči z Evropy. O to bylo horší, když postupně hráči z mého týmu a ČR vypadli. Nervozita byla velká, několikrát jsem musel soupeře fatigovat a využívat spousta různých „mind games“, abych je porazil.


V současné chvíli máš čistě teoreticky šanci zhruba jedna ku pěti, že se opravdu představíš na domácí půdě v Praze. Jak Ty sám své šance reálně odhaduješ?

 

Šance jsou, jak vždycky říká Namcor 50/50 buď si král, nebo ne.

 

Plánuješ pro nadcházející turnaj nějakou speciální přípravu? Preferuješ Double Elimination formát před Single?

 

V poslední době jsem se dost vylepšil v single elimination je to především vidět na výsledcích z online turnajů. Double elimination moc nahranou nemám a budu se na to muset víc připravit. Určitě se budu na nadcházející turnaj připravovat hodně, především s týmem a dokonce udělám i několik streamů tak mě když tak přijďte podpořit.

 

Při pohledu na elitní čtyřicítku běhá mráz po zádech: Kolento, Lifecoach, Xixo, Rdu a spousta dalších jmen. Je někdo, proti komu by sis rád zahrál, nebo jsou rozdíly na této úrovni již marginální?

 

Tyto jména jsou špička ledovce a pomyšlení na to že bych jedno z nich porazil na tak prestižním turnaji je prostě super. Hned by mě to pošouplo v mé herní kariéře dopředu. Jinak samozřejmě na této úrovni už bude rozdíl v hráčích minimální a bude hodně těžké se prosadit, ale šance jsou vždycky.


Vím o tobě, že jsi hrál podobně důležité turnaje již v jiných karetních hrách. Je pro Tebe tento něčím významný? Cítíš nějakou důležitost turnaje, nebo to přijde až v případné O2 Areně?


Abych řekl pravdu, tak je to poprvé, co jsem se dostal tak blízko k evropskému titulu v karetních hrách. Samozřejmě je to pro mě už teď skvělý úspěch, ale samozřejmě chci dál. Představa, že budu hrát mezi top 8 evropskou špičkou v Praze je prostě super.


Celá naše redakce a česká Hearthstone komunita Ti budeme samozřejmě příští týden držet palce a přejeme co nejlepší RNG! Děkuji za Tvůj čas.

 

Já také děkuji za podporu.

 

 



Naposledy upravil/a Jirasul 11.09.2015 v 12:24:17.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet