Kobolds & Catacombs - Lesser Ruby Spellstone

  Kobolds    Catacombs    Karty   

Krátce po osmé hodině ranní byla představena první dnešní karta. Představení karty měl na starost čínský streamer LvGe. Blizzard stejně jako v minulosti přistoupil k možnosti představování karet pomocí komunity. Tento týden bude představeno ještě mnoho karet, avšak nyní se můžete podívat na nový Spellstone mágů.

 

Karta Lesser Ruby Spellstone byla představena 24. 11. 2017 krátce po osmé hodině ranní čínským streamerem LvGe.

Nová karta – Lesser Ruby Spellstone

Rare karta mágů bude stát 2 mana krystaly a jedná se o typ karty, který jde postupně vylepšovat. Hráč začíná s Lesser Ruby Spellstone, která mu po vyložení přidá do rukou náhodné kouzlo. Pro vylepšení karty je potřeba zahrát dvě ‚Elementals‘ karty. Pro vylepšení karty Ruby Spellstone je potřeba opět zahrát dvě ‚Elementals‘ karty. Poslední fází karty je Greater Ruby Spellstone. Tato karta přidá tři náhodná kouzla mágů do rukou hráčů.

Kdy se objeví další karta?

Již za tři hodiny, tedy v jednu hodinu odpoledne, uvidíme další kartu, kterou bude představovat streamer Sung0 ve svém živém přenosu na webu Twitch.tv.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet