Kobolds & Catacombs - Lesser Pearl Spellstone

  Kobolds    Catacombs    Karty   

Druhé představení dnešní karty pro setu Kobolds & Catacombs měl na starost streamer Sung0. Představení nové karty proběhlo v živém přenosu na webovém portále Twitch.tv. Sung0 navazuje na mnoho členů Hearthstone komunity, kteří tento týden představují nové karty.

 

Nová karta byla představena 24. 11. 2017 v 13:00 streamerem Sung0.

Nová karta - Lesser Pearl Spellstone

Nová karta určena pro paladiny navazuje na předchozí představení kouzel Spellstone. Stejně jako u mágů, je tuto kartu možno vylepšit několika jednoduchými kroky. Karta jako taková bude v základu stát 2 mana krystaly. Karta vyvolá miniona s 2 / 2 (útok / výdrž). K vylepšení karty je potřeba vyléčit sama sebe o 3 životy.  

Kdy se objeví další karta?

Tentokrát si opět budeme muset počkat tři hodiny, tedy do čtvrté hodiny odpolední, kdy novou kartu představí ruský hráč Aleksey "ShtanUdachi" Barsukov z týmu Team Spirit. Představení proběhne na jeho YouTube kanále formou videa. ShtanUdachi by mohl představit nejspíše kartu, která bude spíše kouzlem, než například minionem.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet