Kobolds & Catacombs - King Togwaggle

  Kobolds    Catacombs    Karty   

Nakonec se ukázalo, že včera poslední karta, která se objevila na čínském diskuzním fóru Baidu, nebyla úplně pravdivá. Karta nebyla nikde uvedena a dá se tak předpokládat, že se jednalo o výtvor nějakého fanouška. Oznámení jsme se později včera večer přeci jen dočkali. Dave Kosak totiž na oficiálním blogu uveřejnil další kartu, tentokrát King Togwaggle.

 

Nová karta King Togwaggle byla představena 23. 11. 2017 krátce po 19. hodině na oficiálním Hearthstone blogu.

 

Nová karta - King Togwaggle

Nová legendární karta bude stát 8 mana krystalů, bude mít 5 / 5 (útok / výdrž) a bude poskytovat speciální Battlecry efekt, který způsobí, že po zaútočení touto kartou vám hra umožní výměnu karet se soupeřem. Soupeř dostane King's Ransom kartu, které umožní stejnou možnost. Karta bude dostupná pro všechna povolání.

Kdy se objeví další karta?

Další karta byla krátce po osmé hodině představena čínským streamerem LvGe přes živý přenos na webu Panda.tv. Článek o nové kartě mágů připravujeme. Během dnešního dne se objeví další tři karty, které budou představeny komunitou. Dá se ovšem očekávat, že se Blizzard bude držet nepsaného pravidla, které bylo nastaveno – představení jedné bonusové karty přes oficiální zdroje.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet