Jak si představujete rok 2018 v Hearthstone?

  Hearthstone    Rok 2018    Novinky   

Máme tady konec dalšího roku, který byl pro mnoho z vás určitě velice zajímavý, zažili jste v něm mnoho skvělých chvil, na které budete ještě dlouho vzpomínat. A nejste v tom určitě sami. Rok 2017 byl zajímavý určitě i pro Hearthstone, do kterého přibyly tři nové datadisky – Journey to Un’goro, Knights of the Frozen Throne a Kobolds & Catacombs.

 

Je ovšem čas nechat herní úspěchy roku 2017 ležet v koutě a začít uvažovat nad tím, co všechno na nás může v Hearthstone čekat v nadcházejícím roce. A osobně jsem si jistý, že toho nebude málo!

 

Máte vy osobně nějaké přání, co by se mělo ve hře příští rok objevit? Pokud ano, rozhodně neváhejte a napište nám do komentářů. Za rok si budeme moci projít staré komentáře a podívat se, co všechno byla pravda a na co si budeme muset ještě počkat.

 

Druid už nechce být sám!

Osobně bych chtěl ve hře vidět nového hrdinu pro druida. Druid je posledním povoláním, které nemá ve hře nějakého alternativního hrdinu, za kterého bychom si mohli zahrát. A že oněch možných hrdinů pro druida není málo. Namátkou třeba Renferal, Cenius, Cobrahn, Yessendra a mnoho dalších.

Tavern Brawl si zaslouží více lásky

Nové Tavern Brawly by určitě nebyly také k zahození. Už nyní se mnoho týdenních brawlů opakuje a některé z nich jsme viděli již poněkolikáté za tento rok. Dá se říct, že více než 50 % všech brawlů se již alespoň jednou opakovalo. Na tom samozřejmě není nic špatného, avšak s příchodem Kobolds & Catacombs a dungeon runů by se určitě mohlo zapracovat na dalších zajímavých brawlech, které by nemusely být pouze nutným zlem jako doposud.

 

Týmové hraní na nové úrovni

A co dál? Upřímně bych si dokázal představit i nový mód „2 vs 2“, ve kterém by se utkaly dva týmy o dvou hráčích proti sobě. Ve hře je mnoho zajímavých kombinací karet, které by mohly vytvářet skvělé a zábavné momenty.

 

Virtuální body pro každého... prosím!

No a jako poslední přání, které mám, jsou achievementy. Ty mi ve hře docela chybí. Jsem odchovanec na World of Warcraft, ve kterém jsem posledních několik let strávil tím, že jsem se snažil pokořit obtížné nebo časově náročné achievementy. Ač vím, že Hearthstone není úplně tak o lovení virtuálních bodů z achievementů, určitě by to hře přineslo něco nového, prostě svěží závan něčeho jiného… vždyť nový dungeon run z Kobolds & Catacombs úplně svádí k tomu, abych v něm strávil několik dnů a snažil se dodělat všechny možné achievementy!


Těch přání, co bych rád ve hře viděl, je samozřejmě mnohem více, ale to bychom tady seděli s dlouhým seznamem a je mi zcela jasné, že mnoho z nich se v životě ve hře neukáže, takže jejich sepisování si nechám na někdy jindy. Jsem si ovšem jistý, že si pro nás Blizzard přichystal do dalšího roku mnoho zajímavých novinek, které určitě oceníme. Nemyslíte?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet