Hearthstone za 10 let? Takový je opravdu plán!

Možná jste si někdy sami položili otázku: Může Hearthstone být dlouhodobou záležitostí? Není to jen pouho pouhý free2play boom, který po roce opadne a ztratí se v pohřebišti spousty nadějných kousků, které měly ambice využít tolik populárního modelu, kterým f2p hry opravdu jsou. 

Tyto domněnky resolutně odmítá Yong Woo, jeden z hlavních vývojářů. V rozhovoru pro IGN uvedl, že dosavadní ohlasy na nastavení cen u Naxxramasu, jsou podle hráčů velmi přívětivé a rádi do prvního rozšíření investovali. "To je pro nás velice důležité. Je to běh na dlouhou trať, naším cílem není rychle vydělat peníze, chci hrát a pracovat na Hearthstone ještě za 10 let, namísto zaměření se na okamžitý zisk. Hearhstone je opravdu o Vaší volbě. Pokud to zahrnuje placení za obsah, skvělé - to nám rozšiřuje možnosti a patří Vám dík. Ale pokud se rozhodnete hrát hru zadarmo, tak stále chceme, aby to bylo co nejvíce možné" shrnul Yong Woo.


(Yong Woo s šéfredaktorem HSfanu Jerrykym na Gamescomu 2014)

Ptáte se jak může Hearthstone zůstat na živu tak dlouhou dobu, kterou 10 let opravdu je? Po Naxxramasu vývojáři zažili nejúspěšnější dobu celé hry, rozšíření mělo skvělé ohlasy a byla po něm opravdu obrovská poptávka. Vývojářský tým se rozrostl z 15 lidí rovnou dvojnásobně na 30. Když byl Yong Woo přímo dotázán, jaké že rozšíření můžeme čekat další, tak pouze odpověděl, že jeho nejoblíbenější raid z WoW je Karazhan. Můžeme se tedy těšit na rozpadající se pevnost ovládanou Princem Malchezaarem, v které se odehrávají divadelní představení a šachové partie? Nechme se překvapit. Co je ale jasné již teď je fakt, že díky předloze World of Warcraft mají tvůrci hry opravdu z čeho vybírat!


(Karazhan, další potencionální rozšíření v Hearthstone)


 



Naposledy upravil/a Jirasul 01.09.2014 v 17:55:48.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet