HearthPwn Taverna znovu otevírá

  hearthpwn    vlastník   

Koncem května jsme informovali o ukončení provozu HearthPwn. Na pozadí zřejmě proběhla jednání a HearthPwn se vrací na scénu. HearthPwn a další stránky, které původně vlastnil Curse, byly prodány novému vlastníkovi. Informovali o tom Curse na dříve uzavřených stránkách.

Curse zdroj

Když jsme se rozhodli ukončit provoz HearthPwn a dalších webů, nebylo to pro naši firmu snadné rozhodnutí. Jenže provoz webu stál mnoho peněz a neměli jsme pro to ospravedlnění. Byl to pro nás smutný den, když jsme oznámili uzavření mnoha našich milovaných stránek.

 

Stránky jsme nemohli prodat, jelikož běžely na proprietární platformě. Bylo by zapotřebí obrovské úsilí externího týmu inženýrů, aby udržovaly chod stránek, nebo je zmigrovaly. Vědomi si těchto skutečností jsme ohlásili uzavření webů. Když už se k tomu schylovalo, objevila se záhadná figura…

 

Povedlo se nám najít společnost, která má dostat zkušeností na nákup a provoz těchto stránek, takže komunita bude mít stále svůj domov na těchto stránkách. S tímto oznámení začínáme přesouvat stránky pod společnost Magic Find. Co se týká personálu starajících se o chod stránek, bude na nich a na Magic Find, jak se dohodnou.

 

Toto není konec HearthPwn. Je to nový a vzrušující začátek. Přejeme Magic Find vše nejlepší. Dostane se jim do rukou několik webů, které naše společnost pomáhala rozvíjet v to, co jsou dnes.

Tímto prohlášením se potvrdily dřívější spekulace o neekonomické stránce provozu těchto webů. Naštěstí se našel někdo, kdo HearthPwn, ale i Diablofans.com bude provozovat a zřejmě se jim to vyplatí.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet