eXtatus se stává profesionálním týmem!

  eXtatus    Alza    eSport   

 

Je to tady! Sice to tolik nesouvisí s Hearthstone scénou, protože tato sekce sice v eXtatusu je, ale musíme o tom napsat, neboť je to velký posun na naší scéně! Těžko říct, zda vůbec můžeme o jejich Hearthstone sekci mluvit, protože o Mirrarim víme jen díky tomu, že se na akcích nachází možná tak za zády Standy Cifky nebo Pokrovače. Každopádně eXtatus udělal obrovský krok kupředu!

 

Nebudeme to samozřejmě natahovat a prozradíme, že se Alza stává novým partnerem tohoto týmu a tudíž se organizace stává profesionální, jelikož nabízí plat pro celou svoji CS:GO sekci, se kterou míří skutečně vysoko.

 

Více o této spolupráci se dozvíte v oficiálním videu

 

Svůj momentální cíl popsali následovně: "Náš první cíl? Umístění v TOP 30 světových týmů a pokračovat až na první místo." 

 

Okolo toho všeho se objevuje zajímavá otázka, kterou je samozřejmě to, proč takovou příležitost nedostala eSuba, ve které působí Czechcloud, který společně s Alzou organizuje spoustu atraktivních turnajů. Že by šlo o konktakty, které byly ku prospěchu týmu eXtatus? To nám zatím zůstává záhadou.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet