Patch 2.7.:Tavern Brawl, nové skiny hrdinů, upravování decků

Brace Yourself for Tavern Brawl

Nový patch pro Hearthstone je na cestě a přináší s sebou velké změny a nové vymoženosti! Pojďme si představit, co patch 2.7., který se má ve hře objevit v polovině června, obsahuje.

Představujeme Tavern Brawl!

Nedávno jsme vás informovali, že Blizzard už ví, jak naloží s chybějícím čtvrtým políčkem v menu. Bude jím Tavern Brawl!

2p7_HS_4thButton_Lightbox_CK_339x69.png

Každý týden vás Tavern Brawl jako správná hospodská rvačka svede tváří tvář ostatním hráčům. Nepůjde však o standardní hru, na kterou jsme do teď zvyklí. Hospodské bitky mají svá vlastní pravidla, která jsou naprosto unikátní a vzrušující. Jeden týden můžete bojovat s předem vytvořeným balíčkem, zatímco další už budete vytvářet zbrusu nový Tavern Brawl balíček podle specifických pravidel a postupů. Jindy naopak budete svádět boje, ve kterých budou posíleni určité typy minionů.

Tavern Brawl bude k naleznutí pod Play, Solo Adventures a Arena tlačítky v hlavním Hearthstone menu. Ovšem na bitku musíte být předem připraveni - k odemknutí je třeba mít alespoň level 20 hrdinu.

V Tavern Brawl si užijete nekonečnou legraci - předem nemůžete počítat s ničím!

Poperte se s přáteli

Je legrace prát se s cizáky, ale ještě lepší zážitek je ubalit jednu kamarádovi! Tavern Brawl bude fungovat i s přáteli, jednoduše vstoupíte do Tavern Brawl menu, otevřete Friend List a zmáčknete "Challenge" vedle jména.

Račte vstoupit

První Tavern Brawl příjde do hry v polovině června, proto buďte ve střehu. Bitky se obvykle zvrhnou, tak je třeba nechat hospodskému několik dnů po každé pranici, aby dal hospodu opět do pořádku, než další započne. Což znamená, že Tavern Brawl budou dočasně užavřeny, zatímco hospodský bude uklízet, proto využijte čas dokud můžete! O každém Tavern Brawl vás budeme informovat.

Tavern Brawls bude mít volný vstup, když se objeví ve hře. Jako část oslav příchodu, získáte balíček karet za první výhru po dobu několika prvních rvaček.

Nové skiny hrdinů

Noví hrdinové přinášejí čerstvé tváře povoláním, které již znáte a milujete. Každý nový hrdina je ikonickou postavou z Warcraft historie. Tyto hrdiny reprezentuje animovaný portrét, animované verze jejich Hero Power, upravený game board, nové emoty, speciální animace při začátku hry a rub karet.

Tito hridnové budou ke koupi pomocí reálných peněz ve výběru hrdinů v in-game obchodu.

Zároveň můžeme odhadovat, kdo bude novým hrdinou pro Mága a Huntera:

Upravte si své balíčky

Nyní budete mít příležitost upravit si balíček podle své libosti. Každému zvlášť budete moci přiřadit vlastní rub karet. Sbírka vašich cardbacků bude přesunuta do Collection Manageru. Samozřejmě si můžete nastavit jeden oblíbený, který bude používán pro všechny decky v základu. Pokud chcete přiřadit jiný rub ke konkrétnímu balíčku, jednoduše otevřete deck, jenž si přejete upravit, vyberete cardback položku ve vaši sbírce a po té přetáhnete rub. Stejným způsobem budou fungovat i hrdinové. V Heroes záložce uvidíte všechny hrdiny, které vlastníte.

Každý balíček ve vaší sbírce může mít vlastní rub i hrdinu.

 

 



Naposledy upravil/a Jirasul 10.06.2015 v 19:09:33.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jemmotar 11.06.2015 11:05

Hunter by mohla být night elfka

Koskal 10.06.2015 22:07

Tak to je moc good

mrnike1 10.06.2015 20:11

http://img.qj.net/uploads/articles_module/67168/medivh_qjpreviewth.jpg Podle tohohle jde jasně vidět, že je to Medivh

mrnike1 10.06.2015 20:09

soidy
Proč si všichni myslí, že je to Medivh? Mě spíš přijde jako troll. A pokud budou noví hrdinové skutečně z opačné frakce, než jsou ti stávající, dával by troll větší smysl, než Medivh.
Mě přijde, že by to Medivh být mohl vzhledem k těm viditelným pírkům, ale trollí stavbu postavy nevyvracím.

soidy 10.06.2015 19:37

Proč si všichni myslí, že je to Medivh? Mě spíš přijde jako troll. A pokud budou noví hrdinové skutečně z opačné frakce, než jsou ti stávající, dával by troll větší smysl, než Medivh.

Werba 10.06.2015 19:03

Medivh a Alleria/Vereesa Windrunner?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet