Odměny za hraní ladderu oznámeny!

Skvělá zpráva pro všechny hráče a hráčky ladderu! Na právě probíhajícím Gamescomu vývojáři oznámily dlouho očekávané a žádané odměny! 

Vyjádření Blizzardu

"We love receiving feedback from the Hearthstone community. One thing that we’ve been hearing a fair bit of is that, when playing on the Ranked Play ladder, people often feel hesitant to continue playing after reaching a particularly good rank. It simply feels like too much of a step backwards if they lose a rank or two. Based on that feedback, we’re making a change that we think will help put players’ minds at ease so that they can continue enjoying Ranked Play and pursuing even greater heights."

Překlad

Rádi dostáváme zpětnou vazbu od naší Hearthstone komunity. Jedna věc, o které jsme slýchávali docela často je, že hráči nejsou dostatečně motivováni hrát ladder. Buďto nemají dostatek karet, nebo je pro ně rank, na kterém zrovna jsou uspokojivý a mají strach z prohry a propadu. Na základě této zpětné vazby jsme se rozhodli přidat systém odměn, který by hráčům pomohl a motivoval je ke snaze o dosáhnutí co nejlepšího umístění.

A teď praktický příklad. Hráč jménem Lakart dosáhne v této sezóně ranku 17. Na začátku další sezóny dostane truhlu, ve které budou odměny za jeho výkon. Po kliknutí na tuto truhlu vyskočí odměny v podobě, jakou známe z arén. V každé truhle bude cardback za minulou sezónu + odměny za umístění na ladderu. Ale více už v obrázcích!

Níže vidíte příklad odměn pro Lakarta za jeho umístění na ranku 17.

A takhle by mohla vypadat odměna pro někoho, kdo skončí na ranku 5.

 



Naposledy upravil/a Lumik 05.08.2015 v 14:27:26.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sip 08.08.2015 12:21

Nebylo by špatné do článku ještě doplnit info o tom safe systému, nebo jak tomu Blizzard říkal. Jde o to, že hráč vždy na konci té sezóny dostane odměnu za NEJVYŠŠÍ rank, který v této sezóně dosáhl, ne za ten, na kterém skončí na konci sezóny. Čili, když např. v půlce sezóny dosáhnete 3. ranku, ale pak se propadnete a na konci sezóny skončíte na 7. ranku, tak stejně dostanete odměnu za ten 3. rank.

sheva 07.08.2015 12:23

Wentilator
Čau, nevíte, zda to bude platit i na tuhle season, nebo až na ty nastávající ? :P
Zdar, uz na tu srpnovou.

Rull 07.08.2015 12:11

jj dikec

Wentilator 06.08.2015 10:35

Čau, nevíte, zda to bude platit i na tuhle season, nebo až na ty nastávající ? :P

Mirek6623 05.08.2015 18:08

Blizzard mě svými posledními updaty, jakožto free to play hráče vážně potěšil, a tohle je opravdu BOMBA.

Ceris 05.08.2015 14:54

Rull
Toz to kazdopadne urco potesi a je mozno nekde sledovat aktualni umisteni v leaderu?
no bud otevres quest log a tam to mas v levem hornim rohu, nebo kliknes na ranked play a to ti ukaze tvuj rankty odmeny nebudou za ciselne umisteni na ladderu jako ze ja su 1500. v regionu, dostanu lepsi odmenu nez ten 1499. v regionu, ale budou to odmeny za dosazeny rank - rank 20 bude jenom cardback, lepsi ranky budou cardback + neco navic ala arena

Rull 05.08.2015 14:48

Toz to kazdopadne urco potesi a je mozno nekde sledovat aktualni umisteni v leaderu?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet