Noví hrdinové do HS aneb Death Knight

Death Knight Concept od Carewa

 

A je tu další fanmade nového hrdiny! Tím není nikdo jiný, než Death Knight. O tomto mrtvém rytíři se vedou debaty už velice dlouho a nápadů na nového hrdinu není málo. Velká spousta lidí si myslí, že právě Death Knight by mohl být ten první, který rozšíří řady stávajících hrdinů. Popravdě ještě aby ne, jestli se bavíme o hře jménem Hearthstone: Heroes of Warcraft, tak právě Arthas Menethil odehrál dost důležitou roli ohledně celého Warcraftu.
 

Jelikož už většina důležitých postav pro Warcraft své zastoupení v HS už má, tak se čeká kdy anebo jestli vůbec vyjdou další důležití představitelé tohoto universa. Když se na to podíváme trochu z jiného pohledu, tak do World of Warcraftu byl přidán Death Knight také, takže možná na tom Arthasovi přece jen něco bude.

Dost už ale ohledně spekulací a jde se na věc!

Jak už jsem psal, nikdo jiný se na pozici Death Knighta nehodí víc než Arthas Menithil.

Okolo pasivní schopnosti padla velká spousta nápadů. Někdo si myslel, že by mohl mít pasivní schopnost založenou na runách, které Death Knight používá, ale Carew si našel jinou cestu.

Díky této schopnosti a dalším kartám, které spadají pod tohoto hrdinu, vznikl nový typ minona a to Undead.

Tyto dva typy pasivní schopnosti jsou přirovnáváni ke schopnosti paladina Reinforce. Aggresive Zombie má nevýhodu v tom, že umře na konci kola a Protective Zombie je jako Reinforce se schopností Taunt.

 

Jeli libo hrátky se smrtí?

Free karty:

Za jeden mana krystal vzít control warriorovi jeho armor? Dobře, to zní docela šíleně. Jen ta představa, že vám warrior vystoupá třeba na 20 armoru a vy mu za 1 jedinou manu všechno zničíte.

Tady se Carew pravděpodobně inspiroval od svojí nejoblíbenější classy a tou je Priest. Jen trochu upravit, obměnit název a je tu zákeřná karta pro nového hrdinu!

Opět karta, která naprosto zdevastuje vašeho soupeře, a kdyby snad měl minion životů málo, tak se o něj postará Death Word: Agony.

Death Knight by se bez zbraně neobešel a tady je jeho první. Oživování taky patří mezi jeho záliby a tak je tu Bo Wand. Trocha toho rng přece ještě „nikomu“ neuškodila ne?

Taková obdoba Cult Mastera, jen je to na miniony vašeho soupeře. Mohla by to být velice zajímavá karta.

Za DK se na stole skoro vždy najde nějaký ten Undead a kdyby ne, tak je tu stále vaše pasivní schopnost, takže Tinky bude skoro vždy 4/3 beast.

Nenapadá mě nic jiného, než kombinace Coghammeru a Shield Blocku. Do arény, by to mohla být silná karta.

Tahle karta je velice zajímavá v tom, že může být zahrána na všechny charaktery. Dobře by posloužila i na zničení silnějšího miniona.

Máte na stole armádu nemrtvých? Výborně Powe Lich vám z nich vytvoří něco šíleného. Kombinace s pasivní schopností je zde jen a pouze na místě. Jen pozor na to, aby i váš oponent neměl Udeady!

Je libo karty vašeho protivníka? Tahle karta mi přijde dost šílená. Stojí sice 10 many, ale i tak je to pro kohokoli rána. Teda až na zoo warlocka, ten si o karty tolik starost nedělá.

Hra na RNG?

Common karty:

Nepříjemné, když se vám podaří zničit nějakou důležitou kartu pro vašeho oponenta. Co bude takový freeze mage dělat bez karty jako je Alexstrasza.

 

   

 Unstable Portal evidentně Carewovi nebyl dost a tak vytvořil další rng portál. Protentokrát je to portál na spelly. Kdo by nechtěl třeba Flamestrike za 5 many?

Určitě karta, která by si našlo svoje místo v aggro decku. Je to karta podobná Zombie Chow, ale není to Deathrattle a není to tolik životů. Když váš oponent bude mít stále 30 životu tak skvělý 2 mana drop.

O dva životy silnější Loot Hoarder, ale zase za cenu 3 mana krystalů.

Za 3 mana krystaly vcelku dost muziky. Minion co má Charge a ještě navíc 3/3 je skvělý. Jenže to evidentně nebylo dost a tak dostal další schopnost. Vašeho nepřítele by potrápil tím, že jeho hero power bude stát o manu víc a to po celou dobu co bude Thunderhead na stole.

Když jsem viděl tuhle kartu, tak mě jako první napadla Emperor Cobra. Jenže ta je o manu levnější a má 2/3 staty. Takže Toxic elemental by byl o dost silnější.

Na to jak se karta jmenuje, mě moc nezaujala. Zase tak unfair to asi totiž nebude, a kdyby jo, tak jen ve výjimečných případech.

Naprostá stopka pro všechny typy mech decků. Jen je dost náchylný na Reversing Switch, který je dost pravděpodobný, když někdo hraje mech deck.

Recombobulator pro všechny! S touhle kartou by to mohla být velká zábava. Teda aspoň po ty, kteří holdují rng kartám. Ti kteří nemají rng bohy na své straně by tuhle kartu asi nikdy nehráli.

Nemrtví jsou naprosto všude.

Rare karty:

Carew si evidentně libuje v kartách s rng. Taky podle toho návrh jeho DK vypadá. Zlý bratříček Earthen Ring Farseera? Mě osobně Secrety ve hře dokážou dost naštvat a díky Corrupted Seerovi by Arthas mohl mít jakýkoliv.

Spell, který vašemu protivníkovi naprosto zakáže hrát spelly? Tak to je vcelku síla a navíc vám lízne kartu. Death Knight by se stal nepříjemným soupeřem pro Miracle rogunu.

Plague Mother nemá žádné omezení, že by útok miniona nemohl být snížený na 0. Takže proti aggru by to byla asi dost zajímavá karta.

Jak už název karty napovídá, půjde o chaos. Chaos Researcher pořádně zamíchá stůl, pokud na něm budou mechové. Jeho efekt však působí na všechny mechy, takže by ovlivnil nejen vaše, ale i soupeřovy.

Válečník, který zabíjí jen a pouze pro Arthase. Za každého miniona, kterého Evil Enforcer pošle mezi mrtvé, dostane váš hrdina 2 armory.

Jak všichni asi víme, Stitches ale i Abomination jsou sešití ze všeho možného dohromady, a tak není překvapením, že po smrti karty Stitches by se z něj poskládal Abomination. Stitches by byl dost nepříjemným protivníkem všech aggro decků. Co by ale nevyřešil Silence že?

Jak už název napovídá, tak jednomu z minionů budete moci dopřát pobyt na 3 kola v mrazivém hrobě.

Karta, která by měla mít veliký dopad proti všem kontrol balíkům, ale jinak by asi moc využitelná nebyla. Navíc kontrol balíky mají dost karet na to, aby se takovéto „hrozby“ zbavily.

I smrt má své poslíčky...

Epic karty:

Jedním z nich je právě Messenger of Death. Je to takový Webspinner pro Death Knighta. Je jen o něco dražší, má 2 životy místo 1 a jeho schopnost není Deathrattle. Rng je tu opět pánem situace. Ale bylo by zajímavé díky Deathrattlu Webspinnera dostat Messengera, jelikož jeto Beast a z něj poté nějakou zajímavou Undead kartu.

Ghastly Mage by mohla být karta, která napáchá veliké škody. Taky by se mohlo stát ale to, že dá jen pár škod. Karta, která by asi zase takové zastoupení v balíčcích neměla.

A je tu další zbraň do DK. The Lobotomizer působí jako dost silná zbraň. Hlavně to z ní dělá její schopnost. Když si představím to nejhorší, tak by váš oponent měl na 6 kol vždy jen 4 mana krystaly a tím pádem by se dostal do velikých potíží a vy byste měli neuvěřitelnou převahu.

Karta, která by byla velice efektivní, když by váš protihráč měl na stole dvě silné kreatury. Mohli byste je zabít obě a nejlepší na tom je, že by se zabily navzájem.

Za 7 mana krystalů 7/1. Díky své schopnosti, že nemůže být zaměřen schopností hrdinů ani spelly by mohl i to jedno kolo přežít. Deathrattle je taky velice zajímavý, protože Spectral Knight je silná karta.

Naše poslední zastávka u Death Knighta bude krátká, ale za to nezajímavější.

Legendary kary:

Legendární spell jsme tu ještě neměli, ale je to dobrý nápad. Co kdyby takový legendární spell dostal každý hrdina? Conjure je podobná kartě Tracking, jen stojí podstatně víc,  také dostanete podstatně víc. Na výběr dostanete 3 karty, tyto karty jsou ale legendární a nejsou z vašeho balíku. Jsou vybrány náhodně. Vy si vyberete jednu a zbytek se zničí.

Za 9 mana krystalů minion co má 5/9 staty nic moc. Ale jo Choose One efekt dost dodává k jeho síle. Buď dáte 3 poškození do všech nepřátelských minonů anebo na všechny dáte Silence. S touto legendární kartou by se Death Knight neztratil.

Závěr:

Tak to by bylo pro dnešek všechno. Takto vypadá fanmade Death Knight. Jak se vám hrdina líbí? Chtěli byste mít desátého hrdinu? A jaký máte názor na jeho karty?
 

Vše co je v článku uvedeno není z oficiálních zdrojů od Blizzardu a jsou to pouze fanouškovské výtvory, to ale neznamená, že by se tím Blizzard nemohl inspirovat. Třeba se jednoho dne Arthase dočkáme!

Zdroj: http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/fan-creations/31572-death-knight-concept-by-carew



Naposledy upravil/a Wrent 05.02.2015 v 18:51:05.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet