Hackli jsme účet premiéra Sobotky! Neuvěříte, jaké hraje…

Věřím, že aféru ohledně premiérova e-mailu představovat nemusíme. Náš tým se však rozhodl jít o krok dál než kolegové hackeři z webu White Media. Dostat se do freemailového, ještě navíc mizerně bráněného, účtu je jako tahat rank se Secret Paladinem – středně cvičený šimpanz to zmákne výměnou za pár banánů (zdravíme Eliáše). Ale nabourat se do silně chráněného účtu Blizzardu? To už chce trochu toho umu a pověstného štěstíčka.

Když jsme se dozvěděli, že emailová adresa plus heslo pana Sobotky je prakticky veřejným tajemstvím, napadlo nás, jestli to není podobně i s jeho Battle.net účtem. To, že je Hearthstone vážné téma i v poslanecké sněmovně, již dokázali naši kolegové z bulvárního plátku VKV Hearthstone CZ/SK.

Jak postupovat při hackování Bohouškova kartiček? Adresa je známá: Bohosobotka@seznam.cz. Jenže jaké heslo? Samozřejmě nás jako první napadla neprůstřelná kombinace, jenž bránila i elektronickou schránku: 12345. Zde jsme však bohužel nepochodili – jak vidno, tak premiér si cení více své kolekce karet, než své korespondence. Tím však náš elitní tým hackerů narazil. Absolutně jsme nečekali, že by plán A nemusel vyjít. Když už jsme se chystali celý počin zabalit a plní soli jsme otevřeli Twitch.tv, v tom se to objevilo! Kappa123! Jasně, to je ono! A k našemu údivu jsme byli uvnitř.

Teď zřejmě čekáte na to nejdůležitější – jaké že balíčky to nejvyšší představitel naší vlády hraje? Jelikož jsme se báli vystopování ze strany Bezpečnostní informační služby, strávili jsme na účtu jen velmi krátkou dobu, za kterou jsme stihli pořídit tento screenshot a nakouknout, co který deck obsahuje:

Šlechtová je kus (Rogue) – jedná se o velmi agresivní až tvrdě vystupující podobu Deathrattle Rogua. Inspirace jména balíčku zřejmě bude mít spojitost se členkou kabinetu.

Bělohrádek (Priest) – zde je myslím jasné, o jaký kousek to půjde. Jde o velmi silně věřícího kněze, který volí spíše kontrolnější styl hry. Není tajemstvím, že je balíček postaven zejména okolo výzkumu, vývoje a inovací.

Uprchlická krize (Warrior) – v tomto případě jsme již před otevřením tušili, jaké tajemství nás uvnitř vlastně čeká. Premiér si dovolil odlehčit celou uprchlickou krizi, když po tomto celoevropském problému pojmenoval svůj Patron deck, co dodat? Snad jen: EVERYONE, GET IN HERE!

Agrofert – i zde je název velmi výmluvný. Velice silný, agresivní balíček, přesto však velmi laciný. Zvláštnost tohoto balíčku je, že nabírá na síle úměrně k výši vydaných dotací současným vládním kabinetem.

 

Pokud Vás zajímají podobné perličky z bulvárního dění ve světě Hearthstone a zejména v české komunitě, rozhodně nezapomeňte sledovat facebookovou stránku VKV Hearthstone CZ/SK!



Naposledy upravil/a Tetrisek 12.01.2016 v 22:03:45.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Don Tettino 13.01.2016 01:16

Škoda, že sa v českej politickej scéne moc neorientujem.. ale predpokladám, že to je asi celkom trefné

Joohn 12.01.2016 22:58

povedené

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet