Goblins vs Gnomes

Hearthstone se dočká nového rozšíření Goblins vs Gnomes, které se bude točit kolem nejrůznějších strojů! Spekulace se tudíž vyplnily a my se můžeme těšit na spousty nových karet!

Trailer k rozšířeni >>ZDE<<


Blizzard zdroj


Nabito a připraveno. První rozšíření pro Hearthstone bylo právě oznámeno dnes na Blizzconu.

Expand-o-Matic 5000!
Rozšíření Goblins vs Gnomes hráče vypustí mezi souboj inženýrů Gnomů a Goblů. Tito malí kutilové vyrábějí nejrůznější mašinky, které se ne vždy podaří sestrojit tak, aby nevybuchly.
Over 120 New Cards
Rozšíření obsahuje více než 120 nových karet, které vám pomohou v boji proti soupeřům nejrůznějšími způsoby. Tyto nové vynálezy budou vašim nepřátelům vybuchovat před obličejem, takže se máte na co těšit!


Meet the Mechs
Rozšíření přinese nový typ minionů Mech, Stejně jakými jsou Alarm-o-Bot a Harvest Golem. Celé rozšíření přinese nejen neutral, ale i class-specifické karty! Což znamená jediné. Držte si klobouky!

Big Trouble, Little Packages
Celé rozšíření bude bude vydánu již v prosinci na platformy Windows, Ipad a Mac. Karty si budete moci kupovat ve formě booster packů, jak tomu bylo u Expert karet. Tyto balíčky budou stát stejně jako předchozí Expert! Samozřejmostí je, že okamžitě po vydání rozšíření budou karty implementovány do arény, což hráčům umožní lépe se s nimi seznámit.

Doufáme, že se vám rozšíření bude líbit a těšíme se na vaše reakce v prosinci!

 



Naposledy upravil/a Kinedryl 07.11.2014 v 22:01:52.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Feenux 07.11.2014 23:33

Že se snažim sem dávat informace, který zde chybí, když to pak stejně někdo smaže -.-

Budlog 07.11.2014 22:28

pekne, treba šetriť goldy

tommystankov 07.11.2014 22:17

Super, diky za info. Nektery karty jsou teda ultra. Hlavne ten mega-windfury a summon random legendary. To zase budou decky

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet