COOL Hearthstone Liga!

O tom, že se televizní stanice Prima COOL začala dost zajímat o celý eSport, víme už pěkně dlouho. Jenže tentokrát do toho začali strkat i své prsty a výsledkem je skvělý turnaj o hodně velký měšec peněz! Na jejich oficiální stránce se můžete podívat, jak se do turnaje zapojit, ale tam se musíte prokousat informacemi, jak vůbec hru stáhnout, takže jsme to pro Vás přepsali, abyste zde měli vše důležité!

Dohromady proběhnou 4 kvalifikační turnaje, o které se stará portál PLAYzone. Z každé této kvalifikace postoupí vždy dva hráči. A velkou motivací je i to, že v samotných kvalifikacích se hraje o 2 500kč! Ve velkém finále, které se odehraje 3. prosince v pražském kostele Sacre Coeur, se bude hrát dokonce o 35 000kč!

Všechny kvalifikační turnaje mají dvě fáze. První fází je open turnaj, kam se může přihlásit každý hráč. Z první fáze postoupí TOP 8, která se následně popere o 2 místa na samotné offline finále. Takto tomu bude hned 4x, jelikož budou probíhat čtyři kvalifikace, tudíž na samotném finále bude 8 nejlepších hráčů.

Systém turnaje

Hráči jsou náhodně rozlosováni do Single Elimination pavouka a posléze soutěží ve formátu Standard Conquest BO5 s banem. Hráč si tedy vybere 4 balíky z nichž mu soupeř vždy jeden zabanuje.

Kvalifikační turnaje

První kvalifikační turnaj - 27. října
Dohrávka TOP 8 proběhne 2. listopadu

Druhý kvalifikační turnaj - 8. listopadu
Dohrávka TOP 8 proběhne 10. listopadu

Třetí kvalifikační turnaj - 15. listopadu
Dohrávka TOP 8 proběhne 17. listopadu

Čtvrtý kvalifikační turnaj - 22. listopadu
Dohrávka TOP 8 proběhne 24. listopadu

Stream

Můžeme se těšit na stálou trojici, která se bude skládat z komentátorů: Martin "Dolik" Doležal, Josef "Pido" Reichsig a Petr "Czechcloud" Žalud! To vše budete moct sledovat na oficiálním COOL Twitchi: https://www.twitch.tv/coolprima

Co si o té celé lize myslíte? Za mě určitě palec nahoru, protože takhle skvělé finanční výhry jsou na cz/sk scéně neobvyklé. A bonus, že si zahrajete finále v kostele? Co víc si přát!


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet