Bráškové míří do Fraternitas!

Fraternitas nedávno opustil Pavel "Scruffy" Janík, který přešel pod eSubu. Zároveň se celá Hearthstone sekce týmu Fraternitas potýkala s velkou neaktivitou, jelikož většina hráčů hrála jiné hry. To se muselo začít řešit, a proto Daniel "Pt44h" Kýr přivedl do týmu hned čtyři nové hráče!

Jistě se ptáte, proč je v titulku napsáno slovo "bráškové". Je to z toho důvodu, že nově tři příchozí spolu hráli v Team Universe, kde taktéž všichni začali a drželi se tam poměrně dlouho. Zároveň se jedná o mladší generaci hráčů, která pomalu vystupuje na vrchol. Jde o trojici: David "Fello" Sobola, Michal "GIFO" Trávníček a Matúš "NatureLord" Hodermarský

Ze zmíněné trojice musíte určitě znát Gifa a NatureLorda, protože oba bojovali v PLAYzone Hearthstone Lize II. Ta však včera skončila a pro novou soupisku Fraternitas neskončila vůbec dobře. 

Jelikož Ladislav "Meyger" Majer bojoval až do poslední kapky a v závěrečném zápase porazil Gifa, tak se ani jeden hráč z Bratrstva nepodívá na samotné finále celé ligy. Každopádně všichni bojují i ve Fujitsu Lize, kde si Fello drží krásné 8. místo a Gifo se nedávno dostal na 15. místo. 

Celá trojice přechází, protože společně dost často trénují, a jedná se tedy se o skvělý tah z pohledu Pt44ha, který se rozhodl, že celou sekci zase postaví na nohy, aby se zase dostali mezi přední týmy naší scény!

Poslední hráč, který si nasadil kapuci, je cz/sk stálice, která se na scéně pohybuje už nějakou dobu. Je jím Jan "Honza69" Schwarz, který byl dříve velkým tahounem Dark Tigers a nyní se pokusí táhnout i svou novou organizaci! Podívejme se, jak se k tomuto přestupu vyjádřil samotný Honza a Fello.

Honza: "Po nějaké době, co se rozpadlo DTG, jsem HS nebral moc vážně. Nedávno mě oslovil Pt44h s nabídkou stát se členem FTS a já nemohl odmítnout. Této nabídky si vážím a doufám, že se nám všem bude dařit, protože od teď pro mě začíná tryhard a chci ukázat, co ve mně je. V nejbližší době mě snad budete moct vidět na 4Games. I fight for the brotherhood!" 

Fello: "Po téměř ročním působení v týmu Universe jsem dostal nabídku od týmu Fraternitas. Už delší dobu mě tato příležitost lákala, proto jsem po chvíli rozmyšlení souhlasil, a myslím si, že tento tým má v kartičkách potenciál dokázat velké věci jak na domácí scéně, tak zahraniční. Budu se snažit, abych k tomu taky přispěl a je mi také ctí hrát za jednu z největších a nejlepších organizací na CZ/SK scéně."

K tomu všemu se také vyjádřil současný kapitán a podle mě i manažer Hearthstone sekce týmu Fraternitas. Manažer, protože bez něj už by dávno žádná Hearthstone sekce ve Fraternitas nebyla. 

Daniel "Pt44h" Kýr: "I před odchodem Scruffyho byla Hearthstone sekce značně neaktivní a jeho přestup tento fakt ještě zhoršil. Nynější hráči FTS hru hrají jen minimálně, a proto jsem se rozhodl, že je čas přivést do týmu nějaké nové tváře, aby se věci pohly správným směrem. Dlouho jsem přemýšlel, koho oslovit - aktuální HS scéna vypadá tak, že se jen týmy přetahují o "zaběhlé" hráče, všichni se pak za to navzájem trashtalkují a téměř nikdy nevidíme nové tváře. Tímto směrem jsem rozhodně pokračovat  nechtěl - přeci jenom je potřeba to trochu obnovit, protože tímhle tempem by za pár měsíců vůbec žádná česká turnajová scéna nemusela existovat.

podstatě celé léto jsem sledoval aktivitu a výsledky na českých turnajích a do oka mi padla trojice Fello - GIFO - NatureLord z týmu Universe. Fello je na tom dobře v MČR bodování, GIFO i Nature jsou v Playzone Lize a GIFO také v top 16 Fujitsu. Původně jsem myslel, že oslovím jen Fella, ale nakonec jsem se rozhodl pro celou trojici, protože vím, že spolu všichni spolupracují. Poslední příchozí Honza, z bývalého týmu DarkTigers, má také stabilní výsledky a jsem s ním celkově dost v kontaktu. Se všemi nově příchozími jsem se domluvil na "zkušební době", ve které mají šanci ukázat, že jsou kvalitními hráči a přesvědčit mě o tom, že můj pick byl správný, zároveň to samé platí pro stávající FTSáky - pokud mají pořád chuť hrát a dokáží být aktivní, v sekci zůstanou. Každopádně doufám, že se nově příchozím u nás bude líbit a přeji hodně štěstí."

Současná soupiska Fraternitas

Daniel "Pt44h" Kýr - kapitán

David "Fello" Sobala

Michal "GIFO" Trávníček

Matůš "NatureLord" Hodermarský

Honza "Honza69" Schwarz

Ladislav "MEYGER" Majer

Roman "Romasik" Paták

Tomáš "VanillaTitan" Richter



Naposledy upravil/a Tetrisek 13.09.2016 v 14:39:26.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Aspi
Filip Matoušek

Aspi je autorem 50 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet