Anyfin Paladin DeckGuide

Anyfin Paladin

Anyfing can Happen Paladin se samozřejmě opírá o stejnojmenný 10 manový spell, který vám na boardu vyvolá až 7 předešle zesnulých murloců. To by vám ve většině případů mělo umožnit zničení vašeho soupeře během jediného tahu. Pro boostění tohoto spellu ovšem budete muset samozřejmě v prvé řadě obětovat konkrétní murlocy, aby Anyfin can Happen přinesl kýžený efekt. Pro provedení tohoto OTK comba budete samozřejmě potřebovat obětovat konkrétní 4 z vašich minionů, držet board pod kontrolou a vlastního hrdinu stále při životě. To vyžaduje silný "control setup" vašeho balíku, který se bude točit okolo karet, které poskytují stabilní proliz karet (musíte samozřejmě dostat všechny kousky vašeho comba na ruku), již zmíněné čištění boardu a silné "healing" efekty. Tenhle balík od vás bude vyžadovat znalost soupeřova decku, správné rozhodování a hlavně trpělivost, kterou budete muset věnovat tomuto balíku než ho dostanete pevně do ruky.
 

Karty:

 

Azure Drake:

Pěkné osvěžení murloc paladina - přeci jen midgame karta, která vám umožní proliz a i menší boost vaeich Consecration může být k užitku.
 

Solemn Vigil:

Zmenšování balíku a plnění ruky potřebnými střípky do vašeho comba je naprostá nezbytnost. Ideální v kombinaci s Doomsayerem
 
 
 
 
 

 

Ivory Knight:

Velmi univerzální minion, který vám umožní vyzkoumat jeden ze tří spellů a k tomu vás vyléčit za jeho mana cost. Ideálně budete pátrat po dalším Anyfinu.
 

The Curator:

Super 4/6 Taunt minion, který vám zaručeně lízne draka, beasta a murloca - čímž ulehčí vašemu balíku o pár karet a zvětší tak naději na nalezení karet do vašeho smrtelného komba.
 
 
 
 
 

 

Ragnaros Lightlord:

Naprosto nezbytná legendárka, která na konci každého vašeho kola vyléčí náhodný přátelský charakter za 8 životů. Navíc nabízí 8/8 staty schopné tradeování či pushování nějaké té damage.
 

Anyfin Can Happen:

Smrtelná karta, která vám na boardu z ničeho nic vyčaruje až 7 murloců schopných udělit rázem 30 bodů poškození a ukončit tak hru. Pozorně počítejte, je nutné vědět, kolik mrtvých murloců máte k dispozici.
 
 
 

Strategie: 

V první řadě vám jde o obětování vašich murloců, zajištění konstantního prolizu karet a udržení sebe sama při životě. Při všem tom kontrolování budete sem tam schopni pushnout nějakou tu damage rovnou do obličeje soupeřova reka, povětšinu času ale budete stejně spoléhat na Anyfin can Happen. V early game budete chtít využívat služeb Doomsayera a vašeho Truesilver Championa. Čištění boardu obstará Consecration, Wild Pyromancer nebo Equality - v libovolné kombinaci. Curator se postará o ztenčení vašeho balíku - líznutí některého z vašich murloců, Azure Drakea a Stampeding Koda - zároveň poskytne i slušné Taunt statistiky. Counter soupeřových silných minionů poskytne Aldor Peacekeeper nebo Keeper of Uldaman. Tenhle balík je především o synergiích mezi kartami - proto vřele doporučuji nastudovat celé video. :)
 

Závěrem:

S Anyfin can Happen Paladinem dostanete do ruky velmi silný univerzální balík, který při správném používání nemá problém rozdrtit, jak agresivní, tak i control deck. Vyžaduje však silnou vůli k učení a hlavně čas. Tenhle deck totiž není o vyhazování zeleně svítících karet.

 

 

 

Naposledy upravil/a MrDyDuska 10.10.2016 v 17:24:00.

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ceris 13.10.2016 22:07

Corrupted Seer je tady naprosto nanic, Consecrate stoji 4 many a dava 2 dmg do vseho (vcetne hrace), zatimco Seer stoji 6 many a dava 2 dmg jenom do non-murloc minionu. Plus ti muze zrusit OTK combo z Anyfinu, protoze Seer nema charge takze tahat ho z Anyfinu nema zadny vyznam

Wewerna 12.10.2016 22:37

Co Corrupted Seer místo Consecračky? Těží to z buffů Warleadera a Anyfin hodí miniony navíc kdyby to nebyl OTK...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet