Pickpocket Rogue DeckGuide

Pickpocket Rogue

Kouzlo tohoto decku se opírá o karty soupeřovi classy, které budete schopni ukořistit díky vašim nejrůznějším minionům a spellům. Je pravdou, že na získání dobrých karet budete potřebovat kapku RNG, na druhou stranu právě nepředvídatelnost toho co na ruku dostanete otestuje váš skill na maximum. Karty soupeřovi classy využijete především ve hře o kontrolu nad boardem. Solidní finišery máte v decku připravené tak jako tak. Důležité je především točit spelly, užívat si synergie, které se točí okolo podvratně získaných karet a pakliže hra nepůjde správným směrem, odevzdat se do rukou starého RNG boha Yogga bude vaší nejlepší možností.

 

Karty:

 

Swashburglar:

Za jednu manu velmi slabá potvůrka - velmi důležitá je však její Battlecry schopnost, která vám do ruky může přičarovat neskutečně silné karty.

 

Undercity Huckster:

Poněkud užitečnější minion, alespoň co se jeho tradeovacích schopnstostí týče - Loupeživá Deathrattle pak opět dobře poslouží v dalších fázích hry.

 

 

 

 

Burgle:

Tento spell budete často kombit hlavně s Preparation. Proč? Zadarmo tak získáte dvě z karet oponentovi classy - idálně budete mocit hrát ještě něco jiného - co třeba Edwina?

 

Ethereal Peddler:

Za 5 many velmi silný minion, který navíc zlevní všechen váš lup o 2 many a to se jednoznačně vyplatí. 

 

 

Yogg:

Bez téhle RNG karty se v dnešní metě neobejde většina na kouzlech závislých balíků - existuje snad jiná karta, která vás dokáže vrátit do hry s takovou grácií?

 

Arcane Giant:

Vaše mid-lategame hrozby - s každým spellem zlevněný Arcane Giant je ideálním tempo minionem, který bude pro vašeho soupeře představovat skutečnou hrozbu.

 

Replacementy:

Upřímně - tenhle balík, se rozhodně neobejde bez Arcane Giantů a Yogga. Tyto karty vám pomáhají vytvořit velmi silný board poté, co zahrajete spoustu spell karet. V případě Yogga zas dokážete zvrátit již prohranou hru. V případě ostatních karet jdou zvažovat náhrady, kdy do decku přimontujete nějaký ten spell navíc.

Strategie:

Předtím než rozjedete svoje loupeživá komba budete na ruce chtít určitě nalézt karty, které vám pomohou přežít early game, ideálně i vytvořit trochu tlaku na vašeho soupeře. Hledejte tedy Undercity HucksteraBackstabySI:7 Agenty a tak dále. Removal spelly rozhodně přijdou vhod, pakliže budete stát proti rychlým tempo deckům. Jakmile stabilizujete board, začne to pravé ořechové. Ethereal Peddler vám zlevní nakradené karty (úžasné v kombinaci s BrannemShadowcaster vám zazálohuje libovolnou kartu. Azure Drakeové pomohou s prolizem a likvidací určených cílů díky jejich bonusové Spell damage. Za jasné finišery pak platí Arcane Gianti,Edwin a RNG pojistka - Yogg. Považte, že v průběhu hry zvládáte na board pokládat velmi silné miniony, vždy proto hledejte i nějaké ty "spell" odpovědi na soupeřovi bijce a hra bude vaše.

Závěrem:

Kouzlo tohoto balíku spočívá v jeho variabilitě. Téměř každá hra, ve které naplno rozjedete svůj loupeživý potenciál vás odměním neopakovatelnými situacemi, které otestují vaše mozkové závity. Pakliže nebudete tlačit na pilu a snažit se likvidovat nepříjemné aggro decky na ladderu, ale využijete Valeeru spíše k pobavení, rozhodně nesáhnete vedle.

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet